Αν εφαρμοστεί η νομοθεσία, η ΑΕΚ επιστρέφει για τουρνέ στην επαρχία

Αν εφαρμοστεί η νομοθεσία, η ΑΕΚ επιστρέφει για τουρνέ στην επαρχία

Κάποιος ομόλογος του Σαββίδη σε ομάδα του λεκανοπεδίου θα μπορούσε να φοράει στρινγκ, να το αποθανάτιζε ένας φωτογράφος και την επόμενη η εικόνα του να έπαιζε παντού.

Αναπαράγοντας εισαγωγικά κάποιο σημείο του χθεσινού κειμένου μου, επαναλαμβάνω πως στους δυο κρισιμότερους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, ο μεν Ολυμπιακός απέφυγε να αγωνιστεί στην Τούμπα επικαλούμενος θανάσιμο τραυματισμό του προπονητή του, η δε ΑΕΚ αφού απέτυχε να ακυρώσει το γκολ με τους ποδοσφαιριστές της να παίζουν το ρόλο του ανθρώπινου var, αρνήθηκε να επιστρέψει ώστε να συνεχιστεί το παιγνίδι.

Η ξαδέρφη όπως την αποκαλούμε, που επιβεβαίωσε απλώς το φύλο όχι όμως και την καταγωγή της, επικαλέστηκε συνθήκες τρόμου, σε ένα γήπεδο που σημειωτέων δεν έπεσε ούτε ρολό ταμειακής! Το όπλο του Σαββίδη που από προχθές κατάφερε να γίνει πιο διάσημο και από το αντίστοιχο του Τζον Γουέιν στις Χολιγουντιανές ταινίες, το είδαν μετά, όντας κλεισμένοι στα αποδυτήρια, Γιατί την ώρα που ο Ιβάν έκανε τη μπούκα, εκείνοι συνέχισαν να γυρνάνε στον αγωνιστικό χώρο, ίσως νόμισαν ότι είναι από τα σοκολατένια μια και οσονούπω θα γιορτάσουμε το Πάσχα.

Η αναφορά στα παραπάνω βέβαια εξυπηρετεί τα ΜΜΕ που παίζουν το παιχνιδάκι τους, δυστυχώς για αυτά όμως δεν έχει καμία σχέση με την καθαυτή δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης που αναμένεται, ο Ιβάν ούτε έβγαλε το κουμπούρι, ούτε απείλησε, ούτε πυροβόλησε, ούτε σκότωσε.

Μπορεί να το διαπιστώσει και ο αθλητικός δικαστής που θα δικάσει σε δεύτερο βαθμό, γιατί σε πρώτο βαθμό η κ. Σκολαρίκη δεν επιθυμεί να προβάλλονται εικόνες, αν δε με απατά η μνήμη μου. Οπότε δεν υπάρχει γεγονός…

Κάποιος ομόλογος του Σαββίδη σε ομάδα του λεκανοπεδίου θα μπορούσε να φοράει στρινγκ, να το αποθανάτιζε ένας φωτογράφος και την επόμενη η εικόνα του να έπαιζε παντού. Δε θα αποτελούσε ωστόσο αφορμή για την αντίπαλη ομάδα να δηλώσει αδυναμία επιστροφής στον αγωνιστικό χώρο, επειδή ανέβηκε η λίμπιντο των ποδοσφαιριστών της.

Όπως ανέφερα και μετά την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, εκείνο που μετράει κατά βάσει είναι τα γραφόμενα του διαιτητή στο φύλλο αγώνα και το διαπιστώσατε στην πράξη αυτό. Το φύλλο αγώνα άλλαξε στην πορεία και ήρθαν τα πάνω-κάτω στην υπόθεση.

Και σύμφωνα με το αυτό που συνέταξε ο Κομίνης, ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε λόγω άρνησης της φοβιτσιάρας ΑΕΚ να αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που θύμιζε εκκλησία και τη στιγμή που ο διαιτητής την κάλεσε να βγει στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το υπόλοιπο του αγώνα, είχε αδειάσει..

Ποιος ξέρει πάντως, ίσως εμφανιστεί αύριο κάποια φωτογραφία με όλμο σε μπαλκόνι πέριξ της Τούμπας, για να αποκτήσει υπόσταση η ρητορική της μέχρι χθες πρωτοπόρου. Εδώ ο Γκαρσία την έφαγε στο χείλος και το ρολό του προκάλεσε μόνο εσωτερικό τραύμα, όλα να τα περιμένεις.

Το κακό για την τρυφερή εξαδέρφη -υπήρξε και ταινία το 80 με τίτλο Tendres Cousines, αλλά το εμπεδώσαμε με μερικές δεκαετίες καθυστέρηση- είναι πως το φύλλο αγώνα, δεν γίνεται να ανατραπεί, ακόμα κι αν εμφανιστεί ξαφνικά συμπληρωματική έκθεση αλά Αρετόπουλος.

Ο Κομίνης αναφέρει ξεκάθαρα πως μετά την εισβολή Σαββίδη αποχώρησε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και στη συνέχεια ενημερώθηκε από τη φιλοξενούμενη ομάδα πως δεν κατεβαίνει για να ολοκληρωθεί ο αγώνας! Ακόμα κι αν ανακάλυπτε διαφορετικό λόγο όπως ο Αρετόπουλος, η σειρά περιγραφής των γεγονότων είναι σαφής και συγκεκριμένη. Πως λχ να χρεώσει εκ των υστέρων τη μη τέλεση του αγώνα στο Σαββίδη, όταν ο ίδιος μιλά ξεκάθαρα για την πρόσκληση που απηύθυνε στην ΑΕΚ στη συνέχεια; Ο ίδιος έγραψε πως επέστρεψε στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ούτε σε πιστόλια αναφέρεται,ούτε σε F 16…

Τα γράφω αυτά, διότι μόνο μέσα από όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα προκύπτουν οι αποφάσεις, οι πηχυαίοι τίτλοι, τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ και οι εικόνες, χαρίζουν κλικ, ίσως και την ψευδαίσθηση της ερωτικής επαφής που προσφέρει ο αυνανισμός. Τίποτα περισσότερο..

Τα γράφω αυτά, γιατί κάτι παιδάκια που όνομα από πατατάκια που παριστάνουν τους ενημερωτές, δεν αρκέστηκαν στη στέψη της ΑΕΚ ως πρωταθλήτριας πατώντας πλήκτρα, αλλά υποβίβασαν και τον ΠΑΟΚ!

Ας ενημερωθούν λοιπόν πως η ποινή αποχώρησης ομάδας από αγωνιστικό χώρο πριν τη λήξη του και για οποιονδήποτε λόγο, επιφέρει ποινή υποβιβασμού.

Ο κανονισμός είναι της εποχής Γκιρτζίκη κι εφευρέθηκε μετά την αποχώρηση του ΠΑΟΚ από τον ημιτελικό κυπέλλου το 2016, μέχρι τότε η ποινή ήταν αφαίρεση 3 βαθμών. Φοβούμενο το σύστημα την τρέλα του Σαββίδη άλλαξε τα ισχύοντα, με το σκεπτικό πως τους -3 τους αντέχει, στη Β τολμάει να πέσει;

Εξαιτίας εκείνης της αποχώρησης μάλιστα, η ΑΕΚ κατέκτησε και το κύπελλο της ίδιας χρονιάς, ευκαιρία να λουστεί τώρα το νέκταρ που απόλαυσε με τις πλάτες άλλων.

Υπόψιν πως το ίδιο θα ίσχυε και για τον Ολυμπιακό με βάση το αρχικό φύλλο αγώνα του Αρετόπουλου, σύμφωνα με το οποίο ο φιλοξενούμενος αποχώρησε επικαλούμενος τραυματισμό του προπονητή του.

Θα ήταν κρίμα για τον Ολυμπιακό πάντως, η συγκεκριμένη ομάδα έχει υποστεί πολλές αδικίες όχι μόνο φέτος που αρκέστηκε σε ένα μόλις κερδισμένο παιγνίδι στα χαρτιά, μαζί με κάτι πενιχρά οφσάιντ γκολ και μαϊμού πέναλτι, αλλά και κατά το παρελθόν, δε θα άντεχε κι άλλη μαχαιριά.

Για την τρυφερή εξαδέρφη δεν ισχύει κάτι ανάλογο, το περιβάλλον της Β είναι οικείο και θα αποτελούσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθεί τα μέρη που επισκεπτόταν μέχρι πρόσφατα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ