Ο ηγέτης του Ολυμπιακού… είναι στα πάνω του

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού… είναι στα πάνω του

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού και έδειξε πως είναι σε καλή φόρμα, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ.

Ο Ολυμπιακός «σφράγισε» χθες βράδυ την πρόκριση του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, σ’ ένα ματς που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα μετά το 3-0 υπέρ των ερυθρόλευκων στο πρώτο ματς.

Ήταν βεβαίως ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μαρτίνς είχε την δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Ονιεκούρου (βασικός) και Ρόνι Λόπες και να τεστάρει πράγματα ενόψει της συνέχειας.

Κι αυτό μετράει πολύ για τον Πορτογάλο τεχνικό της ομάδας του λιμανιού, καθώς οι δύο παίκτες που προαναφέραμε θα έχουν σημαντικό ρόλο στο πλάνο για τη νέα χρονιά.

Αυτό πάντως που είχε ιδιαίτερη σημασία για τους πειραιώτες ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην ρεβάνς με την Σλόβαν.

Ο Μαροκινός σέντερ φορ του Ολυμπιακού έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και δεν χωρά αμφιβολία πως παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζει «στροφές» κι αυτό βέβαια ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Μαρτίνς.

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σταθούμε στο πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε ο Ελ Αραμπί και με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Ολυμπιακός στο ματς.

Ήταν ένα γκολ από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Αφρικανός στράικερ, νικώντας με ωραίο άλμα τον προσωπικό του αντίπαλο. Ήταν μια φάση στην οποία ο διεθνής επιθετικός έκανε μια… χαψιά τον αντίπαλο αμυντικό.

Δεν ήταν όμως μόνο το γκολ του Ελ Αραμπί. Ο διεθνής επιθετικός έκανε μια πολύ «γεμάτη» εμφάνιση και έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Ελ Αραμπί είχε μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι και μάλιστα έδειξε να βρίσκεται σε καλό επίπεδο από πλευράς δυνάμεων.

Ο γκολτζής του Ολυμπιακού μπήκε σε πολλές φάσεις και δεν ήταν λίγες οι φορές που δημιούργησε ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

Ήταν χωρίς αμφιβολία μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Ελ Αραμπί και όλοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι για τον Μαρτίνς, να έχει στην διάθεσή του τον φορμαρισμένο επιθετικό.

Ο Ελ Αραμπί αναμένεται να είναι και φέτος το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς είδε χθες τον έμπειρο σέντερ φορ, να δείχνει πως είναι πανέτοιμος να πρωταγωνιστήσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι βεβαίως σημαντικό να σταθούμε και στο πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ονιεκούρου, με τον εξτρέμ των πειραιωτών να αποδεικνύει την κλάση του με το εξαιρετικό πλασέ που έκανε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ήταν ένα πολύ καλό τελείωμα από τον Νιγηριανό και ο τρόπος με τον οποίο σούταρε φανερώνει την δυνατότητα του παίκτη να απειλήσει από τα άκρα τις αντίπαλες εστίες.

Κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι του Ονιεκούρου, με τον Μαρτίνς να ποντάρει πολλά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ