Η Φιλαδέλφεια, ο Ρίνγκο και οι παρθένες Μαρίες των Αθηνών

Η Φιλαδέλφεια, ο Ρίνγκο και οι παρθένες Μαρίες των Αθηνών

Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο κατάφεραν αυτοί που γνωρίζουν τα κόλπα να πάρουν την συζήτηση από τα ποδοσφαιρικά δεδομένα και να την πάνε στα δικαστήρια και τις... άδειες κυκλοφορίας.

Ως δια μαγείας ξεχάσαμε τους τσαμπουκάδες του Ερντογάν στο Αιγαίο και την Κύπρο, τα Σκόπια, τις συντάξεις πείνας και ότι άλλο απασχολεί καθημερινά την κοινωνία μας καθώς όλοι ασχολούνται με το πιστόλι του Ιβάν Σαββίδη. Ξαφνικά, η μισή Ελλάδα, από το αυλάκι και κάτω, φόρεσε τον μανδύα της παρθένας Μαρίας και έδειξε σοκαρισμένη με την κουμπούρα του προέδρου του ΠΑΟΚ. Επειδή το πολύ νέφος που υπάρχει στο Λεκανοπέδιο της Αττικής κοντεύει να κάψει τη μνήμη τους, να τους θυμίσω τις πιστολιές στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Ρίνγκο Γιώργο Βαρδινογιάννη, αλλά και άλλες περιπτώσεις που σκεπάστηκαν ως δια μαγείας. Πράγματι ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με το όπλο του,  για το οποίο έχει άδεια από το καλοκαίρι του 2017, στον αγωνιστικό χώρο, όχι για να πυροβολήσει κάποιον ή για να του βάλει στο κρόταφο την κουμπούρα του.

Όλοι οι επιχειρηματίες του βεληνεκούς Σαββίδη έχουν όπλο πάντα μαζί τους καθώς δέχονται απειλές κατά του ιδίου και της οικογένειάς του, γι’ αυτό άλλωστε και έχουν δίπλα τους όταν βρίσκονται σε ανοιχτούς χώρους σωματοφύλακες.  Ο Σαββίδης έσκασε γιατί μετά την φαρσοκωμωδία που είχαμε με τον… τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία έβλεπε ένα ακόμα παιχνίδι να χάνεται μέσα από τα χέρια του. Οι Κομίνης και Ποντίκης με τις ηλίθιες αποφάσεις τους κατάφεραν να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα. Ανάγκασαν χιλιάδες ανθρώπους να τα σπάσουν όλα, να φωνάξουν δυνατά… «φτάνει πια να μας γαμ@τε έτσι».  Οι φίλαθλοι σάστισαν βλέποντας τους Κομίνη και Ποντίκη να τους πηγαίνουν καροτσάκι οι παίκτες της ΑΕΚ. Τον Δημητριάδη και όλο τον πάγκο της Ένωσης να την πέφτει στον 4ο διαιτητή.

Αηδιασμένοι από αυτό που έβλεπαν αποχώρησαν από το γήπεδο καθώς πείστηκαν πως το Αθηναϊκό κράτος δε θέλει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Δεν μπορούν να βλέπουν τον Ιβάν Σαββίδη στα πόδια τους. Ότι αγόρασε στην Ελλάδα θέλουν να του το αφαιρέσουν. Τα media της διαπλοκής εδώ και δύο ημέρες κανιβαλίζουν με τα ρεπορτάζ τους. Βουλευτές όλων των κομμάτων προσπαθούν να κατασπαράξουν τον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο του.  

Σαφώς ήταν λάθος του Ιβάν Σαββίδη η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και, μάλιστα, με το πιστόλι στην τσέπη. Λάθος και η εντολή στους παίκτες να αποχωρήσουν. Από τη μία πλευρά, έδωσε το έρεισμα στους ανθρώπους της ΑΕΚ να καταγγείλουν  τρομοκρατία εις βάρος τους, από την άλλη, αν υπάκουαν οι παίκτες, οι συνέπειες για τον ΠΑΟΚ θα ήταν καταστροφικές. Η συγνώμη Σαββίδη μπορεί να μη φτάνει για να μπαλώσει το κακό που έκανε στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον ίδιο, όμως δείχνει πως αντιλήφθηκε το λάθος του. Μακάρι να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να άλλαζε όλα αυτά που έγινα και είδε όλη η Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτός είχε τα κάκαλα να ζητήσει συγνώμη. Όλοι αυτοί που βίαζαν επί χρόνια της Κυριακές μας, όλοι αυτοί που έκλεβαν τα ταμεία του Δημοσίου πότε θα βγουν να πουν ένα συγνώμη;

Υ.Γ. Υποκλίνομαι στον Αντελίνο Βιειρίνια, που σήκωσε ανάστημα στον Ιβάν Σαββίδη, παρότι έχουν το ίδιο ύψος και αρνήθηκε, να υπακούσει στην εντολή του να αποχωρήσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από τον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ