Ολυμπιακός – Πιο ισχυρός από ποτέ!

Ολυμπιακός – Πιο ισχυρός από ποτέ!

Η προσθήκη του Γκάρι Ροντρίγκες δημιουργεί έναν Ολυμπιακό πανίσχυρο μεσοεπιθετικά με επιλογές από το «πάνω ράφι» για τα «φτερά» και συνολικά την επίθεση.

Έχουμε και λέμε. Για τα «φτερά» της επίθεσης. Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρα, Βαλμπουενά, Αγκιμπού Καμαρά, Βρουσάι και πλέον Γκάρι Ροντρίγκες! Εφτά επιλογές στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς για να πάρει τις λύσεις που χρειάζεται μεσοεπιθετικά. Με τους Βαλμπουενά, Αγκιμπού και Λόπες να μπορούν να παίξουν στο 4-2-3-1 πίσω από τον επιθετικό και τον Μασούρα να μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί σε 4-4-2 σε ρόλο «ψευτοεννιάρι». Με τους Ονιεκούρου και Ροντρίγκες να βάζουν ταχύτητα στα άκρα της επίθεσης και να συναντιόνται ξανά στον Ολυμπιακό μετά την κοινή τους θητεία στην Γαλατάσαραϊ.

Ο Ολυμπιακός που συνολικά στις τρεις θέσεις της επίθεσης (ή τέσσερις εφόσον παίξει 4-4-2 ή 4-2-4 όταν οι ακραίοι ανεβαίνουν πολύ ψηλά) διαθέτει πλειάδα επιλογών πρώτης γραμμής. Ποδοσφαιριστές που άπαντες θα αγωνίζονταν βασικοί και αναντικατάστατοι σε όποιον από τους αντιπάλους του και αν διαλέξετε.

Με Ελ Αραμπί και Τικίνιο στη γραμμή κρούσης της επίθεσης δημιουργείται μια πανίσχυρη 9αδα χωρίς καν να υπολογίζουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Φορτούνη που αν όλα πάνε καλά από τον Φεβρουάριο (ίσως και νωρίτερα) θα είναι ξανά έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πλέον καλείται να διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται ένα πολύ δυνατό ρόστερ μεσοεπιθετικά που παρόμοιο του δύσκολα θα βρούμε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Ολυμπιακός, ειδικά στην Ελλάδα είναι η ομάδα που επιτίθεται και προσπαθεί να ανοίξει κλειστές άμυνες, με τις επιλογές που έχει πια στα χέρια του ο Πορτογάλος τεχνικός να του προσφέρουν όλες τις λύσεις.

Αναμφίβολα το πότε θα είναι άπαντες σε φουλ ρυθμούς παίζει σημαντικό ρόλο όμως η ποιότητα που βγάζει μεσοεπιθετικά ο Ολυμπιακός είναι ασύλληπτη για τα ελληνικά δεδομένα.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Λόπες χρειάζεται τον χρόνο του για να βρει τον καλό του εαυτό, όπως και ο Τικίνιο παιχνίδια για να ανεβάσει ρυθμό κάτι που προφανώς θα ισχύει και για τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Το σημαντικό όμως είναι πως η διοίκηση παραμένει πιστή στο πλάνο που έχει καταρτίσει εδώ και χρόνια προσφέροντας στον Μαρτίνς ότι καλύτερο και ότι ακριβώς επιθυμεί ώστε να δουλέψει με τις ιδανικότερες συνθήκες για να συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες στον σύλλογο.

Ο Μαρτίνς άλλωστε ως γνωστόν ζήτησε και πήρε τόσο τον Ονιεκούρου, όσο τον Λόπες και τον Ροντρίγκες που από το περασμένο καλοκαίρι ήταν στις επιλογές του. Μαζί με τους τρεις «νέους» στα «φτερά» ο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει, και το δείχνει ήδη, και στον πιτσιρικά τον Αγκιμπού Καμαρά που σε κάθε ευκαιρία που παίρνει φροντίζει να αποδεικνύει πως το «έχει», στην σταθερή αξία του Μασούρα που μπορεί τώρα να είναι στα «πιτς» όμως είναι δεδομένο πως και φέτος επιστρέφοντας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στον πολύπειρο Βαλμπουενά και στον Βρουσάι που μπορεί να τον βοηθήσει ανά πάσα στιγμή όπως έκανε με την Αντβέρπ μπαίνοντας ως αλλαγή και ενισχύοντας επιθετικά τον Ολυμπιακό. Καταγράφοντας και την ασίστ στον Ρέαμπτσιουκ για το νικητήριο γκολ.

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη του Ροντρίγκες ισχυροποιείται στον μέγιστο βαθμό με την… μπάλα πλέον να είναι στα πόδια του Πέδρο Μαρτίνς που έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ρόστερ που διαθέτει και να συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες στο μεγάλο λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ