Ολυμπιακός – Να είναι έτοιμος να «ματώσει» για το «τρίποντο»

Ολυμπιακός – Να είναι έτοιμος να «ματώσει» για το «τρίποντο»

Στο γήπεδο της Λαμίας ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με το πάθος της… Αντβέρπ. Μόνο με την απόδοση του θα το κάνει εύκολο το ματς.

Είναι κλισέ το ξέρω. Είναι όμως και η πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός απόψε στη Λαμία έχει μόνο έναν δρόμο. Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Αντβέρπ. Να έχει το ίδιο πάθος και την ίδια δίψα για τη νίκη, να δει τον αγώνα ως έναν… τελικό απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν είναι κατά (πάρα) πολύ κατώτερη αγωνιστική αλλά θα παίξει «ταμπούρι» και δεν έχει και τίποτα να χάσει.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει το βράδυ από το πρώτο 10λεπτο να έχει διαλύσει ψυχολογικά τον αντίπαλο με την απόδοσή του ανεξάρτητα από το αν έχει σκοράρει ή όχι. Να έχει δείξει πως αυτός απόψε θα νικήσει γιατί εκτός από δεδομένα καλύτερος είναι αποφασισμένος να αφήσει τα… δώρα στην άκρη. Οι δύο βαθμοί που έχασε στην πρεμιέρα είναι αρκετοί. Τώρα πρέπει να αρχίσει να μετράει νίκες, από τη Λαμία τον Απόλλωνα και την Τρίπολη στην τριάδα δηλαδή στο πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο. Όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα. Και ο Ολυμπιακός θα φτιάξει μόνος του τον δρόμο του απόψε κάνοντας ο ίδιος το ματς μια εύκολη υπόθεση όπως πρέπει να είναι για τους ερυθρόλευκους.

Η ομάδα είναι ξεκάθαρο πως ακόμη ψάχνει τα πατήματά της. Θα βρει ρυθμό και θα είναι και φέτος αυτή που πρέπει. Το ρόστερ που έχει δημιουργήσει εγγυάται για αυτό. Το σημαντικό είναι σε αυτό το διάστημα να έρχονται τα αποτελέσματα, οι νίκες που είναι απαραίτητες στο πρωτάθλημα.

Στη Λαμία ο Μαρτίνς ξέρει πως θα βρει μια ομάδα που θα επιδιώξει να βάλει… πούλμαν μπροστά από την εστία της. Λογικό, όλοι αυτό προσπαθούν να κάνουν απέναντι στον Ολυμπιακό. Αν το… τσακίσει με το καλημέρα ο Ολυμπιακός θα περάσει όμορφα στη Λαμία. Αν μπει με την λογική πως θα «ματώσω» για το τρίποντο θα το πάρει εύκολα. Αν μπει με τουπέ και χαλαρότητα θα τρέχει. Και νομίζω ότι κανείς από τους ερυθρόλευκους δεν θέλει να τρέχει απόψε στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ