Επίδειξη δύναμης από τους οπαδούς του Άρη

Επίδειξη δύναμης από τους οπαδούς του Άρη

«Ασπίδα» από τον κόσμο των κιτρινόμαυρων στον πόλεμο που δέχεται η ομάδα του και «γκρέμισμα» προπαγάνδας, με τον Άρη να είναι δεύτερος- πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό- στο μέσο όρο εισιτηρίων στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει παίξει στην έδρα του Σάββατο ή Κυριακή.

Ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Όλα ξεκίνησαν από την απίστευτη απόφαση των -6 βαθμών και συνεχίστηκαν με τα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι στον ΟΦΗ και τον Ιωνικό της δυο πρώτες αγωνιστικές.

Η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν μονόδρομος για την ομάδα του Άκη Μάντζιου και την κατέκτησε απόλυτα δίκαια. Με τον Καμαρά να δείχνει μέρος των δυνατοτήτων του, με τον Τζέγκο να είναι πολύτιμη προσθήκη στη μεσαία γραμμή και τις επιστροφές των Κουέστα και Γκάνεα στο βασικό σχήμα να αποδεικνύονται κομβικές.

Ο Άρης πήρε μια νίκη που την είχε ανάγκη, πήρε ψυχολογία και αγόρασε ηρεμία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Χρειάζεται, όμως, ακόμα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για να «ρεφάρει» τους χαμένους βαθμούς κόντρα σε ΟΦΗ και Ιωνικό, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η αρχή της ομάδας του Άκη Μάντζιου μπορεί να μην ήταν η αναμενόμενη, όμως, ο κόσμος του Άρη για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Άρης είναι δεύτερος στον μέσο όρο εισιτηρίων, με 9.369, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό, που έχει 10.597. Το πιο εντυπωσιακό, είναι επίσης, ότι κανένα από τα δυο εντός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει οι κιτρινόμαυροι, δεν έγινε Σάββατο ή Κυριακή.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ έγινε την Δευτέρα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη. Ημέρες, δηλαδή, εργάσιμες, ενώ είναι πολύ δύσκολο να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη και να βρεθούν στο γήπεδο οι οπαδοί του Άρη από την περιφέρεια.

Οι οπαδοί του Άρη με την δυναμική παρουσία τους γίνονται «ασπίδα» στην ομάδα τους που δέχεται πόλεμο, ενώ «γκρεμίζουν» κάθε προσπάθεια προπαγάνδας.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο είναι πονηρό και δύσκολο. Οι γηπεδούχοι θα έχουν στον πάγκο τους νέο προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα παραταχθούν.

Ακόμα, η ΚΕΔ φρόντισε, χωρίς βέβαια να προκαλεί, πλέον, καμία έκπληξη το γεγονός, να ορίσει σε αγώνα του Άρη με ομάδα της Αθήνας, διαιτητή από τον σύνδεσμο Αθηνών, τον Κωνσταντίνο Περράκη. Για να «δέσει», μάλιστα, το …γλυκό, έρχεται και η παρουσία του Βασίλη Φωτιά, του συνδέσμου Πέλλας, στο VAR.

Πολλά, πάντως, σε ότι αφορά το παιχνίδι θα κριθούν από την παρουσία του Ντιαγέ σε ρόλο επιτελικού χαφ, αυτή τη φορά από την αρχή του ενενηνταλέπτου και με το παιχνίδι στο 0-0, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης θα πρέπει να δημιουργήσει. Με τον Σενεγαλέζο μέσο, πάντως, να έχει και αυτή την ικανότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ