Ακόμη δεν έμαθαν από τις τριάρες και τις τεσσάρες; (vids)

Ακόμη δεν έμαθαν από τις τριάρες και τις τεσσάρες; (vids)

Οι υποστηρικτές της… εξυγίανσης και των «Κυριακών που πήραν πίσω» ξεσαλώνουν μετά από την… περήφανη ισοπαλία του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Είναι από αυτά που λες, δεν γίνεται κάτι δεν έχουν καταλάβει. Όσα ακολούθησαν της λευκής ισοπαλίας στο Καραϊσκάκη στο κορυφαίο ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού έχουν την πλάκα τους. Στα social και όχι μόνο διαβάζεις πράγματα και δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις.

Όπως πέρσι σε εκείνο το απίθανο 2-1 στη Λεωφόρο λίγες μέρες πριν το ματς με την Αϊντχόβεν και με το πρωτάθλημα ήδη στον Πειραιά. Και τότε έγραφαν… παπάδες, λίγο καιρό μετά «προσγειώθηκαν» απότομα με τριάρες και τεσσάρες. Τότε βεβαίως τα ξέχασαν όλα, όπως συνηθίζεται στη μνήμη χρυσόψαρου που τους διακρίνει.

Το τι δεν έχουμε ακούσει και διαβάσει μετά το 0-0 του Καραϊσκάκη, ντέρμπι με 18-4 τελικές και με τον Ολυμπιακό να έχει σε «πολιορκία» για ένα ολόκληρο ημίχρονο τον ΠΑΟ. Ντέρμπι στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, «σκασμένος» από δύο απανωτά εκτός έδρας ματς σε Τρίπολη και Πόλη, γιατί ο Ολυμπιακός όπως θυμάστε δεν έχει… αποσυρθεί από την Ευρώπη όπως ο ΠΑΟ. Συνεχίζει και μάλιστα με επιτυχίες κάθε χρόνο.

Θυμήθηκαν ότι μπορούσαν για να… πανηγυρίσουν, για να βγάλουν την «χολή» τους στον Ολυμπιακό που έτσι και αλλιώς είναι ο εφιάλτης τους. Και πραγματικά είναι να απορείς. Δεν έμαθαν τίποτα από τις τριάρες και τις τεσσάρες που πέφτουν βροχή; Δεν έμαθαν τίποτα από το παραμύθι που «πλάσαραν» για τις «Κυριακές που ήθελαν πίσω», για την… εξυγίανση και την ΕΠΟ που ήταν σύμφωνα με τα παραμύθια τους ο λόγος που ο Ολυμπιακός έπαιρνε εφτά/εφτά τα πρωταθλήματα;

Ρητορικές οι ερωτήσεις καθώς οι απαντήσεις είναι γνωστές. Το ζητούμενο βεβαίως είναι να μην παραμυθιάζονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Εδώ και καιρό άλλωστε έχει φανεί ο ρόλος όλων, άρα αυτό είναι δύσκολο να συμβεί.

Παραμένει όμως μυστήριο το πώς ξεχνούν τόσο γρήγορα, πως αλλάζουν στάση από περίοδο σε περίοδο, από αγώνα σε αγώνα. Είναι… επιστήμη αυτό που κάνουν. Όπως πέρσι τέτοια εποχή όταν και τότε έλεγαν και έγραφαν πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα και όταν τον Γενάρη ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και τον… έχασαν το γύρισαν ξανά στις «Κυριακές που χάθηκαν», στις διαιτησίες και τις λοιπές αστείες (διαχρονικά) εθνικοαπελευθερωτικές ιστορίες που σκαρφίζονται για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Για επίλογο θυμίζω τις τελευταίες χρονικά τριάρες και τις τεσσάρες για να μην τις ξεχνάνε και τόσο εύκολα.

16/05/2021: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4
11/04/2021: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1
21/06/2020: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0
06/11/2016: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0
13/03/2016: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1

https://www.youtube.com/watch?v=Zip0QWlYTzk

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ