Το ίδιο σκηνικό, αλλά…

Το ίδιο σκηνικό, αλλά…

Με καλύτερο απολογισμό, θέλουν οι Πειραιώτες στη νέα δύσκολη τριάδα αγώνων που ακολουθεί.

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Δύσκολη τριάδα αγώνων είχε πριν την διακοπή για τα Εθνικές ομάδες ο Ολυμπιακός, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Την πρώτη φορά το μενού περιλάμβανε εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα και την Φενέρ και εντός ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα πάλι υπάρχουν δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς. Την Κυριακή στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και ακολούθως στην Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ. Η εβδομάδα θα κλείσει με εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει η παραμικρή η διαφορά. Στην πρώτη τριάδα, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν στην Τρίπολη, θριάμβευσαν στην Κωνσταντινούπολη και κόλλησαν στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα θέλουν φυσικά να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, κοιτάζοντας φυσικά ένα ένα τα παιχνίδια. Επειδή ο Ολυμπιακός στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει δύο ισοπαλίες, είναι δεδομένο ότι πρέπει να περάσει νικηφόρα από την πόλη της Ηπείρου. Να πάρουν το τρίποντο και μετά να πάνε στη Γερμανία για ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα στην Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες δείχνουν ικανοί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Κέρδισαν τους Βέλγους στο Καραϊσκάκη και την Φενέρ στην Τουρκία. Αν πάρουν τρεις βαθμούς και το βράδυ της Πέμπτης τότε θα βρίσκονται… μισή ανάσα από την φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Και λέω «16», γιατί ως γνωστόν ο πρώτος του κάθε ομίλου περνά χωρίς ματς την φάση των «32». Και η συγκεκριμένη φάση, μόνο απλή υπόθεση δεν είναι, καθώς οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 2η θέση των ομίλων, θα παίξουν με αυτές που θα τερματίσουν στην 3η θέση των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ…

Και την άλλη Κυριακή η τριάδα θα κλείσει με το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Ένα ματς, που θα δώσει πιθανότατα την δυνατότητα στους πρωταθλητές να περάσουν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Είναι αυτονόητο, ότι σε μια τέτοια τριάδα αγώνων ο ΟΠέδρο ΜΑρτίνς θα χρειαστεί όλους τους… πολεμιστές του και να αποφασίσει σε ποιους θα δώσει ανάσες και σε ποιος ευκαιρίες. Για παράδειγμα στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος είναι σφόδρα πιθανή η περίπτωση να δούμε για πρώτη φορά τον Γκάρι Ροντρίγκεζ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ