Ο Άρης δεν φοβάται – Η ΑΕΚ και η ΚΕΔ;

Ο Άρης δεν φοβάται – Η ΑΕΚ και η ΚΕΔ;

Ο Κλατενμπεργκ και η ΚΕΔ δεν σεβάστηκαν το αίτημα του Άρη και όρισαν στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ τον Διαμαντόπουλο.

Ο Άρης ζήτησε το αυτονόητο για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με επιστολή που έστειλε στον ΚΕΔ και στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έκανε αίτημα για ορισμό ξένου διαιτητή στο πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι. Προκειμένου να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα, προκειμένου να επικρατήσει το αίσθημα του δικαίου.

Ξένο διαιτητή, μάλιστα, από το πάνω ράφι. Παρόλα αυτά, τόσο η επιτροπή διαιτησίας όσο και ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δεν σεβάστηκαν το αίτημα του Άρη και όρισαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο του συνδέσμου Αρκαδίας.

Με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής (!) και Τριανταφύλλου Αρκαδίας, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας.

Στο VAR , βέβαια, ορίστηκε ξένος ρέφερι και συγκεκριμένα ο Ολλανδός Ρούμπερτ Κλέι από την Ολλανδία. Και το μεγάλο ερωτηματικό είναι. Γιατί αφού η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή στο VAR, δεν έκανε το ίδιο και με τον ρέφερι της αναμέτρησης, ώστε να μην εκφράζει παράπονο καμία ομάδα;

Γιατί να βάλει στην διαδικασία τον Διαμαντόπουλο, που ο άνθρωπος προφανώς και θα θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή διαιτησία, να υποστεί όλη αυτή την ψυχολογική πίεση όλες αυτές τις μέρες πριν το παιχνίδι;

Και όχι κάποιον ξένο διαιτητή που ούτε ξέρει, ούτε καταλαβαίνει τη γλώσσα, άρα και ανθρώπινα θα έμενε ανεπηρέαστος από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα;

Ο Άρης όχι απλά έμεινε αήττητος στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ, με ξένο διαιτητή, αλλά δεν δέχτηκε ούτε γκολ. Αυτό φυσικά καμία σχέση δεν έχει με τον ορισμό του Διαμαντόπουλου, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, ο Άρης θα πάει στο ΟΑΚΑ για να ακολουθήσει πιστά το πλάνο του και και να φτάσει στη νίκη.

Να εκμεταλλευτεί τα δικά του δυνατά σημεία στο παιχνίδι του και να εκθέσει τις αδυναμίες της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε απέναντι στον Παναιτωλικό ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της, έστω και αν πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σε ότι αφορά το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το ποσό, μάλιστα, τον υπολογίζουν οι γηπεδούχοι, φαίνεται και από την σημαντική προπώληση στα εισιτήρια του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ