Μήπως να καθιερώσουμε τη διακοπή ως… επέτειο;

Μήπως να καθιερώσουμε τη διακοπή ως… επέτειο;

Αν δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα, τότε… αξιοποίησε το!

Συνεχίζει να βρίσκεται σε απραξία το ποδόσφαιρο, αν και τούτη την εβδομάδα θα υπήρχε έτσι κι αλλιώς «αργία», λόγω της υποχρέωσης των εθνικών ομάδων.  Κι αυτό που απομένει να μάθουμε είναι αν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο, όταν η ώρα θα πάει… μπροστά, αλλά το άθλημα στη χώρα μας δύσκολα θα ακολουθήσει την πορεία που θα δώσουμε στους δείκτες του ρολογιού.

Και η βασική απορία που δημιουργείται είναι η εξής. Τι μπορεί να γίνει και τι είναι δυνατόν να αλλάξει μέσα σε τρεις εβδομάδες; Ότι δεν καταφέραμε να φτιάξουμε εδώ και χρόνια τώρα, θα το πετύχουμε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Μοιάζει από δύσκολο έως ακατόρθωτο, όμως θα περιμένουμε τις αποφάσεις των αρμοδίων, από απλή περιέργεια.

Παρόλα αυτά και ότι κι αν μας προκύψει το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για τη… νέα διακοπή που θα αποφασιστεί στην επόμενη φάση που ο επόπτης σηκώσει τη σημαία του ή ο διαιτητής δείξει τη βούλα του πέναλτι.

Ίσως μάλιστα να μην ήταν και άσχημη ιδέα να την … καθιερώσουμε κιόλας αυτή τη «διακοπή» για επετειακούς λόγους, από τη στιγμή που μας προκύπτει όλο και πιο συχνά στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να συμπεριληφθεί ενδεχομένως και στο στοίχημα, αν και η απόδοσή της μάλλον δεν θα είναι ιδιαίτερα υψηλή εφόσον μας συμβαίνει με τέτοια συχνότητα.

Και τις προηγούμενες φορές το διέκοπταν οι «σύμμαχοι» επειδή ήταν στην κορυφή ο Ολυμπιακός και δεν μπορούσαν να το αντέξουν, αφού μας έλεγαν ότι αυτό οφειλόταν στη… διαιτησία. Τώρα όμως που έπαιξαν μεταξύ τους γιατί δεν το αντέχουν το… 50-50 του Κομίνη και του Ποντίκη; Τώρα τα λάθη των ρέφερι έχουν δόλο ή είναι ανθρώπινα;

Ας αποφασίσουν τι θέλουν και πως μπορούν να τα χωρίσουν μεταξύ τους, ώστε να αποκτήσουν ξανά νόημα και οι… Κυριακές τους. Όλες αυτές οι θλιβερές εικόνες δεν μας προκύπτουν για πρώτη φορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να τις συνηθίσουμε κιόλας. Αν εφαρμοστούν βέβαια οι νόμοι, τότε ίσως να υπάρξει η προοπτική, όμως τώρα θα πρέπει να περιμένουμε τους… καινούργιους, γιατί οι παλιοί φαίνεται ότι δεν μας καλύπτουν.

Για να μην κοροϊδευόμαστε όμως το… 50-50 δεν αντέχεται ούτε στη δικαιοσύνη. Άρα, ακόμη και ο… Ιησούς να παίξει διαιτητής πάλι δεν θα το αποφύγουμε το μοιραίο. Αν δεν αλλάξουμε όλοι μας νοοτροπία, τότε δεν θα βρεθεί νόμος για να μας καλύψει. Κι όσους καινούργιους και αν θεσμοθετήσουμε πάλι δεν θα μπορέσουμε να τους εφαρμόσουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ