Ο Άρης αντέχει και κάνει πρωταθλητισμό

Ο Άρης αντέχει και κάνει πρωταθλητισμό

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που συναντάει, η ομάδα του Μάντζιου έχει μάθει να παλεύει στο γήπεδο και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στοχεύει ψηλά.

Μια ομάδα που δεν το βάζει κάτω, μια ομάδα που παλεύει υπό αντίξοες συνθήκες, που τα βάζει με όλους και με όλα.

Μια ομάδα που βασίζεται στο οικογενειακό κλίμα, στο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο της και στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, στις προσπάθειες της διοίκησης και τις οικονομικές θυσίες του Θόδωρου Καρυπίδη.

Φυσικά και στο ταλέντο των παικτών της που αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της, Άκη Μάντζιου. Αυτός είναι ο Άρης. Και κυρίως, μια ομάδα που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο κάνει πρωταθλητισμό.

Όσο πιο πολύ την πολεμούν, τόσο πιο λυσσαλέα αντιστέκεται. Ένας Άρης που ξεκίνησε από μειονεκτική θέση σε σχέση με τους υπόλοιπους, με την απίστευτη τιμωρία των -6 βαθμών που του επιβλήθηκε. Βαθμούς τους οποίους περιμένει να πάρει από το CAS , όπου έχει προσφύγει.

Ένας Άρης που ξεκίνησε με δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα τις πρώτες δύο αγωνιστικές, που έκαναν ακόμα μεγαλύτερη την πίεση σε παίκτες και προπονητή.

Ένας Άρης που εκτός από τους έξι βαθμούς της τιμωρίας του, είδε να του στερούν βαθμούς και διαιτητικά λάθη, όπως αυτά του Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δεν λυγίζει, όμως, δεν το βάζει κάτω. Κάλυψε, ήδη, το μειονέκτημα των -6 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και έφτασε στην βαθμολογία.

Χθες στο Βόλο η ομάδα του Άκη Μάντζιου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. Κερδίζοντας εκτός από τον αντίπαλο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παιχνίδι. Δεν επηρεάστηκε από την διακοπή της μιας ώρας, ούτε από την αποβολή του κομβικού για το παιχνίδι του Άρη, Μπερτόλιο.

Μια νίκη που εκτός από τη βαθμολογική ώθηση, του έδωσε και ηρεμία. Εξασφάλισε στον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες του την δυνατότητα να δουλέψουν χωρίς πίεση και να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της ομάδας τους.

ΥΓ. Η συμπεριφορά των οπαδών του Άρη, που βρέθηκαν από το πρωί της Κυριακής στην πόλη του Βόλου, ήταν άψογη. Ίσα ίσα τόνωσαν και την τοπική αγορά και έδωσαν ζωή στα καταστήματα της πανέμορφης πόλης.

ΥΓ1. Η συνεχής βελτίωση της εικόνας του Άρη από παιχνίδι σε παιχνίδι, οφείλεται και στην άνοδο της ατομικής απόδοσης κάποιων παικτών. Όπως του Ματέο Γκαρσία και του Εντιαγέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ