Ηχηρό μήνυμα τίτλου…

Ηχηρό μήνυμα τίτλου…

Μπορεί να στείλει ο Ολυμπιακός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, κερδίζοντας στο ΟΑΚΑ.

Το +3 που έχει ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία, δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά. Σίγουρα δεν έχει κριθεί ο τίτλος, αλλά η διαφορά αυτή, από την 2η ΑΕΚ, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, όταν το πρωτάθλημα μπει ξανά στη ζωή μας.

Τώρα υπάρχει η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και όπως άλλωστε έχω γράψει αρκετές φορές και έχω πει στο ραδιόφωνο, το μόνο που ενδιαφέρει είναι να μην προκύψουν τραυματισμοί παικτών. Γιατί δυστυχώς, μόνο σπάνιο δεν είναι να γυρίσει κάποιος «ερυθρόλευκος» με πρόβλημα. Το έχουμε δει, ουκ ολίγες φορές.

Επιστρέφω στα της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ένα μικρό μαξιλάρι και θα έχει τη δυνατότητα στο ΟΑΚΑ να στείλει το πιο ηχηρό μήνυμα τίτλου. Οι Πειραιώτες αν δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική παράδοση που έχουν με την ΑΕΚ και περάσουν νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, αφενός θα αφήσουν την αντίπαλό τους έξι πόντους πίσω και αφετέρου θα της δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Θα αρχίσει η γκρίνια, θα αρχίσει η αμφισβήτηση και δεν θα είναι εύκολο για τον οργανισμό των «κιτρινόμαυρων» να διαχειριστεί την κατάσταση.

Στο μυαλό των φίλων της ΑΕΚ είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει. Θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια και διψούν για νίκη. Όχι μόνο για να πιάσουν τους πρωταθλητές στην κορυφή, αλλά επειδή δεν έχουν ξεχάσει τις βαριές περσινές ήττες και κυρίως το εντυπωσιακό 5-1 στο ίδιο γήπεδο.

Αυτό το «πάρτι» που θέλουν να στήσουν οι γηπεδούχοι, ο Ολυμπιακός πρέπει και μπορεί να το χαλάσει. Και μπορεί μετά το παιχνίδι να έχουν διεξαχθεί 10 αγωνιστικές, ωστόσο διαφορά έξι βαθμών στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να καλυφθεί εύκολα. Ειδικά αν στην κορυφή είναι ο Ολυμπιακός, που έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές, ότι δεν λιποθυμά και δεν λυγίζει από την πίεση.

Το μόνο θετικό στην διακοπή του πρωταθλήματος είναι ότι υπάρχει χρόνος για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και κυρίως τον Γκάρι Ροντρίγκεζ. Γιατί με αυτόν στο δεξί άκρο, δείχνει άλλος παίκτης – προς το καλύτερο φυσικά – ο Λαλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ