Τα φιλαράκια τα καλά, που τα λεν΄ Θωμαίδη-Καραπαπά

Τα φιλαράκια τα καλά, που τα λεν΄ Θωμαίδη-Καραπαπά

Ο Καραπαπάς απαγγέλλει ποίηση σε στίχους Κυριάκου, οπότε ας χρεώσουμε στον Ιβάν «ηθική αυτουργία στην πιο ανατρεπτική ερωτική σχέση μέσω facebook».

Τηλεόραση παρακολουθώ από σπάνια έως ποτέ, τα τελευταία χρόνια τη χρησιμοποιώ ως νανούρισμα λίγο πριν κοιμηθώ. Λίγες ημέρες μετά τον αγώνα ΠΑΟΚΑΕΚ, έβαλα έναν τοπικό σταθμό που αναμεταδίδει εκπομπές του ΣΚΑΙ και ομολογώ πως έκανε δουλειά, αφού η μονοτονία της ανελέητης προβολής του Ιβάν να μπουκάρει με το όπλο στη ζώνη και η επαναλαμβανόμενη ρητορική, μου προκάλεσε τόση υπνηλία που κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Το πρωί που ξύπνησα, μετέδιδαν άλλη εκπομπή στου ΣΚΑΙ με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο. Αν έπεφτα σε εκπομπή μαγειρικής, θα άκουγα κάτι σε «σοτάρουμε τα κρεμμύδια, αναμειγνύουμε τον κιμά με τον άνηθο και το μαϊντανό, μέχρι να βάλουμε τα γιουβαρλάκια στην κατσαρόλα, ας δούμε το βίντεο με την τρομοκρατική εισβολή Σαββίδη».

Το ότι ο Σαββίδης κουβαλάει πιστόλι, ομολογουμένως, ήταν άκρως σοκαριστικό για την Ελληνική κοινωνία που νόμιζε μέχρι πρόσφατα πως επιχειρηματίες τέτοιας εμβέλειας κυκλοφορούν στη χειρότερη με τόξα και βέλη της φίρμας Ρομπέν των δασών. Ο Αλαφούζος για παράδειγμα δεν οπλοφορεί, απλώς πιστολιάζει αβέρτα από Ελεονώρα Μελέτη και Βαγγέλη Περρή μέχρι ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους της πράσινης ΠΑΕ.

Τη μπαγκέτα των επιθέσεων κρατάει το διακεκριμένο στέλεχος του καναλιού, ο ανεξάρτητος μαχητής της ενημέρωσης Κυριάκος Θωμαίδης, μέσω του μπλοκ του, στο οποίο μυστηριωδώς δεν αναφέρει κουβέντα για τις δικαστικές περιπέτειες του Παναθηναϊκού. Οι βάζελοι τρώνε προσφυγές με μεγαλύτερη συχνότητα από τις συνεντεύξεις Βασιλειάδη, τους αφαιρούνται βαθμοί λόγω χρεών, διαβάζοντας τον όμως νομίζεις πως οι πράσινοι διάγουν μέρες Γουέμπλεϊ.

Τελευταία ανατριχιαστική αποκάλυψη, η ένορκη κατάθεση υπαλλήλου τουριστικού πρακτορείου που ισχυρίζεται πως τη μέρα που ανατινάχθηκε το αυτοκίνητο κάποιου μάνατζερ, υπόθεση στην οποία εμπλέκεται πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο δράστης διανυκτέρευσε στην Αθήνα και το τιμολόγιο της πληρωμής του ξενοδοχείου κόπηκε σε εταιρία του Ιβάν Σαββίδη.

Εάν η αποστολή για τέλεση εγκληματικής πράξης που συνοδεύεται από κοπή τιμολογίων σε εταιρία του εγκεφάλου ονομάζεται «οργανωμένο έγκλημα» , φαντάζομαι πως το «ακόμα πιο οργανωμένο έγκλημα» είναι όταν ο εγκέφαλος δίνει και την πιστωτική του κάρτα στον εκτελεστή, σε περίπτωση που χρειαστεί να αγοράσει καινούργιο όπλο, σφαίρες, ίσως και κάνα μπαζούκας για να γίνει καλύτερα η δουλειά.

Για να το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται, ως συνεργάτης στο to10.gr μπορεί αύριο να μεταβώ σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα για ρεπορτάζ κι επειδή είμαι διεστραμμένος ή τοξικομανής να με κάνουν τσακωτό με πορνογραφικό υλικό ή κοκαΐνη. Όλα τα τιμολόγια για αεροπορικά εισιτήρια, διατροφή, διανυκτερεύσεις κλπ θα έχουν κοπεί στην εταιρία που ελέγχει το εν λόγω site, αυτό όπως δε σημαίνει πως συνδέεται απαραίτητα με τις δικές μου παράνομες δραστηριότητες.

Δεν είναι απίθανο να συμβαίνει, από μόνη της η τιμολόγηση πάντως, δεν αποδεικνύει το παραμικρό.

Όλο αυτό το σκηνικό, εντάσσεται στην ίδια προσπάθεια στοχοποίησης του Σαββίδη που περιέγραψα στην αρχή, με υπονοούμενα, αυθαίρετες συνδέσεις γεγονότων και υπερποβολή στιγμιοτύπων που δεν είναι ποινικώς κολάσιμα, πρωτοφανή ή ανήθικα, ώστε η εικόνα του να καλυφθεί με το στανιό από σύννεφο ενοχής.

Λυπάμαι που σας χαλάω τη σούπα, επειδή όμως μου αρέσει να μιλώ βάσει γεγονότων, ο Μαρινάκης μαζί με άλλους είναι ερευνώμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Εννοείται πως από μόνο του αυτό δε συνιστά de facto ενοχή, αφού δεν αποκλείεται να αθωωθεί τελικά και η εμπλοκή του να αποδειχτεί φούσκα. Σήμερα που μιλάμε όμως, είτε αρέσει είτε όχι, βρίσκεται στο κλαμπ των κατηγορούμενων. Ο δε Μελισσανίδης έχει περάσει κάποιο χρονικό διάστημα της ζωής του στη μπουζού παρέα με επιφανή μέλη της κοινωνίας μας, όσο για τον Αλαφούζο η περιουσία του έχει δεσμευτεί από τις φορολογικές αρχές για ποσό 50εκ που δεν δικαιολογείται..

Τα παραπάνω, δεν τα έφτιαξα από το κεφάλι μου, ούτε ήμουν αυτός που έκανα τις καταγγελίες. Οι κατηγορίες και οι καταδίκες προήλθαν από κανονικούς και όχι τηλεοπτικούς δικαστές.

Τώρα που το έκανα πενηνταράκια, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ακριβώς κατηγορείται ο Σαββίδης;

Συγκεκριμένα πράγματα θέλω, όπως ακριβώς χώρεσα τους τρεις του ΠΟΚ σε μια παράγραφο, ας παραθέσει κάποιος ανάλογη επικεφαλίδα για τις κατηγορίες που αφορούν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

Όλα αυτά βεβαίως δεν τα έγραψα για να επιβεβαιωθεί το αυτονόητο, πήρα απλώς αφορμή από το πρόσφατο ποστάρισμα Καραπαπά με αφορμή τις…αποκαλυπτικές αποκαλύψεις Θωμαίδη..

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο πρώτος αποκαλούσε το δεύτερο «πληρωμένο λακέ, γελοίο, εργολάβο λάσπης» και πανηγύριζε με τις καταδίκες του, υποστηρίζοντας πως κρυβόταν πίσω από καναπέδες για να γλυτώσει τη σύλληψη.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν πορείες προς το ΣΚΑΙ, με αίτημα να σταματήσουν οι επιθέσεις από το βοθροκάναλο, όπως το αποκαλούσαν.
Παρ΄όλα αυτά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, φτάσαμε στο σημείο, που ο Καραπαπάς απαγγέλει ποίηση σε στίχους Κυριάκου, οπότε αν υπάρχει μομφή που μπορεί κάποιος να χρεώσει στον Ιβάν είναι «ηθική αυτουργία στην πιο ανατρεπτική ερωτική σχέση μέσω facebook»

Βρε τα παιδιά, τα παιδιά τα φιλαράκια τα καλά, που τραγουδούσε κάποτε ο Γιώργος Κοινούσης….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ