Δύο «βέλη» τσάκισαν την Φενέρ

Δύο «βέλη» τσάκισαν την Φενέρ

Οι δύο μπακ του Ολυμπιακού έκαναν ένα μεγάλο ματς και επί της ουσίας καθόρισαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. ‘Ηταν συγκλονιστικοί και είναι μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες ότι κάθε παιχνίδι που περνά οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες εμφανίζονται καλύτεροι.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τεράστια νίκη επί της Φενέρ με 1-0 στο Καραϊσκάκη, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τους ερυθρόλευκους με το γκολ του Τικίνιο στο 90’, ήταν ένα αποτέλεσμα με το οποίο οι πειραιώτες πήραν πανάξια την πρόκριση, καθώς εξασφάλισαν την δεύτερη θέση του ομίλου.

Μάλιστα οι πρωταθλητές Ελλάδος μπορούν να ελπίζουν και σε πρωτιά στον όμιλο και όλα φυσικά θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη γιατί πρώτα απ’ όλα επέμεινε μέχρι το τέλος και πίεσε την άμυνα της τουρκικής ομάδας για να βρει το γκολ.

Δικαιώθηκε με τον Τικίνιο στο 90’ και φυσικά θα πρέπει να εστιάσουμε στον τρόπο με τον οποίο «πλήγωσαν» οι ερυθρόλευκοι τους φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός έκανε άνω – κάτω την άμυνα των Τούρκων με τα ανεβάσματα των δύο ακραίων του μπακ καθώς Ρέαμπτσιουκ και Λαλά ήταν δύο «φαρμακερά βέλη» που τσάκισαν την Φενέρ.

Οι δύο ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού έκαναν ένα μεγάλο ματς και βοήθησαν σημαντικά στην κατάκτηση της νίκης, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ρέαμπτσιουκ έκανε την εξαιρετική σέντρα στον Τικίνιο στην φάση του γκολ.

Δεν ήταν όμως μόνο η συγκεκριμένη φάση. Τόσο ο Ρέαμπτσιουκ όσο και ο Λαλά δημιούργησαν ένα συνεχές πεδίο επίθεσης στα δύο άκρα και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με τέσσερα εξτρέμ στο ματς.

Η συμβολή των δύο παικτών στην επικράτηση των ερυθρόλευκων ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική και ο Πέδρο Μαρτίνς ευτύχησε να δει το πλάνο του να βρίσκει το απόλυτο πεδίο εφαρμογής στα δύο άκρα.

Οι μπακ του Ολυμπιακού τα έκαναν όλα και έδειξαν πως είχαν αστείρευτες δυνάμεις. Τα ανεβάσματα ήταν πολλά αλλά παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε πως και οι δύο έδωσαν πολλές μάχες και στα μετόπισθεν.

Ο Μαρτίνς ήθελε τα πολλά ανεβάσματα από τον Μολδαβό και τον Γάλλο, θεωρώντας πως θα προκαλούσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Φενέρ.

Οι δύο μπακ του Ολυμπιακού έκαναν ένα μεγάλο ματς και επί της ουσίας καθόρισαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. ‘Ηταν συγκλονιστικοί και είναι μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες ότι κάθε παιχνίδι που περνά οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες εμφανίζονται καλύτεροι.

Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν δύο πολύ μεγάλες νίκες από σημαντικές ενέργειες των δύο ακραίων τους μπακ στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού (με ΑΕΚ και Φενέρ) και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτή η βελτίωση ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό.

Μεγάλη υπόθεση βέβαια ήταν και το εξαιρετικό τελείωμα του Τικίνιο, καθώς ο Βραζιλιάνος έκανε πρώτα την σωστή κίνηση κι εν συνεχεία το καλό σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κι επειδή είπαμε για τους δύο ακραίους μπακ, να πούμε επίσης πως οι σέντερ φορ του Ολυμπιακού βρήκαν δίχτυα σε δύο σπουδαία παιχνίδια. Δύο ο Ελ Αραμπί με την ΑΕΚ κι ένα ο Τικίνιο με την Φενέρ.

Και οι σέντερ φορ πρέπει να… μιλάνε στα μεγάλα ματς.

Και για να μην το ξεχάσουμε. Γκολ με την Αντβέρπ (νίκης παρακαλώ) και ασίστ (με σέντρα πάρε – βάλε) κόντρα στην Φενέρ. Πέντε βαθμοί με «υπογραφή» Ρέαμπτσιουκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ