Δεν επέτρεψε αμφισβήτηση των… κυριαρχικων δικαιωμάτων του!

Δεν επέτρεψε αμφισβήτηση των… κυριαρχικων δικαιωμάτων του!

Όλοι μαζί να ψάξουμε μπας και βρούμε τι είναι αυτό που μας κρύβει ο Μαρτίνς για τον φετινό Ολυμπιακό...

Θα λιώσουν τα έρημα τα πληκτρολόγια αναγκασμένα να γράφουν τα ίδια και τα ίδια. Να πως ο Ολυμπιακος φέτος δεν παίζει σπουδαία μπάλα, πως δεν εντυπωσιάζει δεν πνίγει τον αντίπαλο και όλα τα σχετικά. Ναι, μπορεί να είναι κι έτσι. Κάτι συμβαίνει ομως για να είναι έξι και εφτά βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα. Κάτι συμβαίνει για να κάνει τέτοιες νίκες στην Ευρώπη. Κάτι πιυ μάλλον το ξέρει καλά ο Μαρτίνς κι όλοι εμείς ακόμα ψάχνουμε να το βρούμε. Μακάρι να το ήξερα και να σας το έγραφα να μην μένετε κι εσείς, φίλοι μου, με την απορία.

Κάτι που ψάχνει να το βρει από χτες το βράδυ και ο Μεσουτ Οζιλ που ήταν σίγουρος πως η ομάδα του θα έφευγε νικήτρια από το Φάληρο. Από τον Τικινιο την βρήκαν πάλι οι Τούρκοι. Αυτός τους γονάτισε στην Πόλη, αυτός τους νίκησε και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Άψογη η κινηση του όταν είδε τον Ρεαμπτσιουκ να φεύγει σβέλτα από τα αριστερά. Ενώ ήταν πίσω από τους στόπερ, βρέθηκε ανάμεσα τους και έπιασε το τέλειο πλασέ. Καλά ο Βραζιλιάνος έχει βάλει κάμποσα τέτοια γκολ στην πολυκυμαντη καριέρα του. Ο Μολδαβος πόσες τέτοιες σεντρες έχει βγάλει; Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Μολδαβου με την φανέλα του Ολυμπιακου.

Κι αν οι σκαουτερς που ήρθαν για τον Αγκιμπου Καμαρά έμειναν ευχαριστημένοι με αύρα που είδαν από τον μικρόσωμο δαίμονα δεν μπορεί, θα κράτησαν σημειώσεις και για τον Ρεαμπτσιουκ.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι τέτοια. Ο Μαρτίνς θα ήθελε να κάνει ο Μαντί Καμαρά παιχνίδια σαν τα περσινά. Δεν τα κάνει όμως κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Πορτογάλος κόουτς ψάχνεται και με άλλους τρόπους παιχνιδιού πέρα από τα υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας. Το είδαμε με την ΑΕΚ, το είδαμε και με την Φενερ.

Ο κόουτς δεν γίνεται να είναι ευχαριστημένος ούτε με τον Μαντί ούτε με τον Ονιεκουρου. Τους έβγαλε κι άλλαξε η εικόνα του Ολυμπιακου στο δεύτερο ημίχρονο. Τον πρώτο τον έχουμε δει δύο χρόνια και ξέρουμε τι περιμένει ο προπονητής. Τον δεύτερο δεν τον εχουμε δει ακόμα να κάνει ένα παιχνίδι της προκοπής για να ξέρουμε τι περιμένει να δει.
Σημασία έχει ότι ο Μαρτίνς βοήθησε την ομάδα του με τις αλλαγές που έκανε για να φτάσει στη νίκη. Ο Ολυμπιακός ήταν συνολικά καλύτερος και νίκησε σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο λίγα βραδιά νωρίτερα είχε άδικα χάσει από την Αιντραχτ. Να τα λέμε κι αυτά. Το ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται. Όπως και τα όνειρα διοίκησης και των οπαδών που έδωσαν βροντερο παρόν..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ