Ο Άρης είναι μάγκας και αυτό τους πονάει…

Ο Άρης είναι μάγκας και αυτό τους πονάει…

Μόνο ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ -ελέω των τραγικών λαθών του Διαμαντόπουλου- είναι στο γήπεδο πάνω από την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που κέρδισε δίκαια και εύκολα το ντέρμπι στην Τούμπα.

«Καταρχάς θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση ανάμεσα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ντροπιαστική ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μια νίκη στην Τούμπα, δεν …σβήνει αυτό που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης». Έτσι είχα αρχίσει το τελευταίο μου blog ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και είναι κάτι που ισχύει 100%.

Αυτό, όμως, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι ο Άρης έβγαλε αντίδραση, πήγε στην Τούμπα και κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε δίκαια. Θα ήταν, μάλιστα, μεγαλύτερο το σκορ, αν δεν βρισκόταν σε καλή μέρα ο Πασχαλάκης.

Μια ανωτερότητα που δεν έγινε ανεκτή, με αποτέλεσμα να γίνει η εισβολή στο γήπεδο. Είναι απορίας άξιο αν οι διαιτητές θα έδειχναν την ίδια ανοχή, αν όλα αυτά γινόταν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εύκολη και αυτονόητη η απάντηση και είναι κρίμα να ασχολούμαστε άλλο μ΄ αυτά. Πάμε στο …χορτάρι.

Ο Μάντζιος, που άκουσε τα εξ΄ αμάξης – και απόλυτα δικαιολογημένα- μετά την ήττα ντροπής της προηγούμενης αγωνιστικής, παρέδωσε μαθήματα τακτικής στην Τούμπα. Έκανε ματ στον προπονητή των γηπεδούχων, Λουτσέσκου και τον κέρδισε δίκαια και εύκολα.

Τι χαφάρα είναι αυτός ο Εντιαγέ… Πραγματικά, είναι ο παίκτης που έλειπε τα τελευταία χρόνια από το κέντρο του Άρη. Ένας παίκτης που πραγματικά παραδίδει μαθήματα και μάλιστα δωρεάν, για το πως πρέπει να αγωνίζεται ένας ολοκληρωμένος «box to box» μέσος.

Για να μην ξεχνιόμαστε, αυτός ο Άρης που υποφέρει από έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση του, είναι τρίτος στον αγωνιστικό χώρο. Είναι τρίτος στο χορταρι. Είναι τρίτος, γιατί του στέρησαν άδικα -6 βαθμούς.

Μέσα στο γήπεδο μόνο ο Ολυμπιακός και η ΆΕΚ είναι από πάνω του στην βαθμολογία. Και η ΑΕΚ , λόγω των τραγικών λαθών του Διαμαντόπουλου στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Με τα στραβά του και τις αδυναμίες του, με τους βαθμούς που «πέταξε», είναι τρίτος.

Ο Άρης πήρε μια νίκη, πήρε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν. Στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΟΦΗ για το κύπελλο. Την κατάκτηση του οποίου έχει ως στόχο…

ΥΓ. Για να μην λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ο Άρης δεν ζήτησε την διακοπή του αγώνα. Ο διαιτητής αποφάσισε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αν η ομάδα δεν έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα μηδενιζόταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ