Βάρεσε «καμπάνες» ο Μαρτίνς…

Βάρεσε «καμπάνες» ο Μαρτίνς…

Η απογοητευτική εικόνα της ομάδας και για ποιους χτυπάει η καμπάνα...

Αν δεν κάνω καποιο μεγάλο λάθος, από τη Λισσαβόνα και την ήττα με κάτω τα χέρια από την Σπόρτινγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε να δουμε τόσο κακό Ολυμπιακο στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια δεν τον είδαμε καν στην Αμβέρσα.

Και ειναι να απορεί κανεις πως σε ένα ματς που δεν έχει άγχος, σε ένα ματς που έχει μόνο να κερδίσει, φευγει χαμένος παντου. Και μπορεί σε λίγο καιρό να μην το θυμόμαστε καν το ματς, μπορεί ακόμη και αν είχαμε δει τον Ολυμπιακό στο ματς να μην ερχόταν η πρωτη θέση, η ουσία είναι πως η Αμβέρσα μπορεί να αποδειχθεί κομβική για πολλους.

Ο Μαρτινς, που προφανως όπως παραδεχθηκε έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης, ήταν ξεκάθαρος. Πιο ξεκάθαρος από ποτε. Βάρεσε καμπάνες για όλους, για πολλους. Τα όσα είπε ο Μαρτινς μετα το ματς είναι ενδεικτικά του τι θα ακολουθήσει.

Για ποιους χτυπησε η καμπάνα; Νομίζω πως δεν θέλει και πολυ κουβέντα. Ο Ονιεκουρου έχει πάρει του κόσμου τις ευκαιρίες και χθες τον είδαμε στο 60 που βγήκε αλλαγή.

Ο Μάντι και παλι δεν… Δεν έχει καμία σχέση με τον παικτη που θαυμασαμε τόσα χρόνια. Ο Τικινιο μετά το καλό ξεκίνημα έχει το γκολ με την Φενέρ και τέλος. Δεν λεω πως το κράξιμο του Μαρτινς αφορά μόνο τους παραπανω. Αφορά όλη την ομάδα και όσους δεν καταλαβαίνουν πως οφείλουν να προσπαθουν, να αποδίδουν καλυτερα και να προσφερουν αυτά που μπορουν.

Μπορεί η ομάδα να πετυχε τον στόχο της που ήταν η προκριση όμως όφειλε να εχει καλυτερη εικόνα σε ματς όπως και το χθεσινό.

Τα ματς του Φεβρουαρίου πλεον γίνονται παρα πολυ δυσκολα. Ο Ολυμπιακος θα χρειαστεί να αλλάξει πολλα για μπορέσει να πετυχει μαι ακόμη Ευρωπαϊκή υπερβσση. Μέχρι τότε βεβαίως έχουμε χρόνο. Μέχρι τότε μέσολαβουν πολλα και δυσκολα ματς στην Ελλάδα.

Με πρωτο αυτό απέναντι στον Άρη που οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να βγάλουν αντίδραση και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με μια καλή νίκη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ