Αυτές είναι βραδιές…

Αυτές είναι βραδιές…

Ο Ολυμπιακός πέρασε για πλάκα από το Περιστέρι και μετά παρέδωσε μαθήματα μπάσκετ…

Το κρύο, το βράδυ της Τρίτης, ήταν τσουχτερό, αλλά ο Ολυμπιακός φρόντισε να ζεστάνει και μάλιστα για τα καλά τους φίλους του. Η αρχή έγινε στο Περιστέρι, όπου οι πρωταθλητές απέδειξαν για μια ακόμη φορά, ότι αυτοί αποφασίζουν για τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύονται και έκαναν προπόνηση. Σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρόσθεσαν ένα ακόμα τρίποντο και δεν αφήνουν στους αντιπάλους τους, στη μάχη για το πρωτάθλημα, ούτε μια χαραμάδα αισιοδοξίας. Έστω μικρή, για να αποκτήσουν ελπίδες.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη τον δεύτερο γύρο, συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί του. Για όσους δεν θυμούνται, οι πρωταθλητές μετά το 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετρούν οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα! Επίσης, εκτός έδρας δεν έχουν χάσει πόντο. Έχουν κερδίσει στη Λαμία, στην Τρίπολη, στα Γιάννινα, στο Αγρίνιο, στο Ηράκλειο, στο ΟΑΚΑ και στο Περιστέρι. Επτά στα επτά μακριά από το Καραϊσκάκη μετρούν οι Πειραιώτες και με την εικόνα που έβγαλαν κόντρα στον Ατρόμητο, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν πόντο…

Το μόνο που θα προσθέσω είναι δυο κουβέντες για τον Ελ Αραμπί. Χατ τρικ σημείωσε ο «πιστολέρο», έφτασε τα 50 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα και δίχως ίχνος υπερβολής έχει μπει στην λίστα με τους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία της ομάδας.

Και μετά την τριάρα στο Περιστέρι, στο ΣΕΦ στήθηκε πάρτι. Ένας καταπληκτικός Ολυμπιακός, χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα άγγιξε το τέλειο. Και λέω άγγιξε, γιατί το μόνο ψεγάδι που μπορεί να βρει κάποιος είναι η αστοχία στα τρίποντα. Αν έμπαιναν δεν ξέρω που θα έφτανε το σκορ.

Μπορεί κάποιοι να μην συμφωνήσουν μαζί μου, αλλά χάρηκα που στο τέλος η ομάδα χαλάρωσε και δέχθηκε ένα μεγάλο σερί από τη Μπάγερν. Γιατί ο κόουτς θα έχει την δυνατότητα, εκτός από τα συγχαρητήρια να βάλει και χέρι στους παίκτες. Γιατί ακολουθεί την Παρασκευή η Βιλερμπάν, όπου η ομάδα πρέπει να πάρει και πάλι τη νίκη και να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο. Κι φυσικά την άλλη εβδομάδα, οι Πειραιώτες ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσουν στο ΟΑΚΑ. Τους λόγους δεν χρειάζεται να τους αναλύσω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ