Ο Ελ Αραμπί «βλέπει» τα 60 γκολ

Ο Ελ Αραμπί «βλέπει» τα 60 γκολ

Πενήντα γκολ από τον διεθνή στράικερ και στόχος φυσικά είναι να φτάσει τα εξήντα, γιατί όχι και περισσότερα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το Περιστέρι, πετυχαίνοντας μια σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου με 3-0.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί «υπέγραψε» την επικράτηση των πρωταθλητών πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ της ομάδας του λιμανιού κι όσο σκοράρει ο Μαροκινός θα έρχονται οι νίκες για τους ερυθρόλευκους.

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε την διαφορά και στο Περιστέρι και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να χαμογελά βλέποντας τον Μαροκινό να πετυχαίνει χατ τρικ.

Ο Ελ Αραμπί ψηφίστηκε πριν από λίγες μέρες ως ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος και μάλλον είπε να το… γιορτάσει με τρία γκολ.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να έχει σε φουλ φόρμα τον έμπειρο σέντερ φορ του, γιατί πολύ απλά όταν σκοράρει ο Μαροκινός όλα «δείχνουν» νίκη του Ολυμπιακού.

Ο Ελ Αραμπί αποδεικνύει πόσο πολύτιμος είναι για τους πρωταθλητές και δείχνει επίσης έτοιμος για να στεφθεί ξανά πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο διεθνής στράικερ αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό, έχοντας πετύχει πενήντα γκολ σε παιχνίδια πρωταθλήματος με την φανέλα των ερυθρόλευκων.

Και ο Ελ Αραμπί δεν σταματά εδώ. Ο Μαροκινός θέλει να ολοκληρώσει την σεζόν έχοντας ανάλογες επιδόσεις στο σκοράρισμα, με αυτές των δύο περασμένων σεζόν στην Σούπερ Λίγκα και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Πενήντα γκολ από τον διεθνή στράικερ και στόχος φυσικά είναι να φτάσει τα εξήντα, γιατί όχι και περισσότερα.

Είναι σίγουρο πως μπορεί άνετα να σκοράρει τουλάχιστον δέκα φορές στα παιχνίδια που ακολουθούν και όλα δείχνουν πως θα πετύχει τον στόχο του.

Αν τα καταφέρει θα μιλάμε για ένα σέντερ φορ με 20 γκολ μέσο όρο την αγωνιστική σεζόν και τέτοιες επιδόσεις είναι… δυσεύρετες. Απ’ αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος τι σημαίνει Ελ Αραμπί για την ομάδα του Πειραιά.

Κι όσο για την σημασία της νίκης στο Περιστέρι; Η ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα τα λέει όλα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι αυτές οι νίκες δίνουν πρωτάθλημα και οι ερυθρόλευκοι είναι στο +11 από την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ