Ποια άλλη μεγάλη ομάδα έχει παίκτη σαν τον Ιτούρμπε;

Ποια άλλη μεγάλη ομάδα έχει παίκτη σαν τον Ιτούρμπε;

Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός έκανε απέναντι στον ΟΦΗ το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη και δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό του.

Ο Χουάν Ιτούρμπε ήταν ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για τον Άρη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ενώ η απόκτηση του προκάλεσε αίσθηση. Στοίχημα για τον Άρη και πρόκληση για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Όχι, βέβαια, γιατί υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα του. Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι ποδοσφαιριστές με τα χαρακτηριστικά του Ιτούρμπε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κυρίως, όμως, για το αν θα μπορούσε να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Οι άνθρωποι του Άρη πιστεύουν στον Ιτούρμπε. Ο Θόδωρος Καρυπίδης πιστεύει πολύ στον Παραγουανό, γι αυτό και έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Θεωρούν οτι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους. Ήρθε, στη συνέχεια και ο τραυματισμός του, όμως και τον άφησε πιο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Μέχρι στιγμής ο Ιτούρμπε είχε δείξει μόνο κάποιες εκλάμψεις της αδιαμφισβήτητης ποιότητας του.

Έφτασε, όμως, η στιγμή που σιγά σιγά φαίνεται οτι μπορεί να κάνει τη διαφορά, να δίνει στον Άρη αυτό το κάτι παραπάνω για το οποίο αποκτήθηκε.

Στα δύο παιχνίδια με τον ΟΦΗ, μάλιστα, ήταν καθοριστικός. Με την γκολάρα που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου στην ομάδα του.

Με την καταπληκτική ατομική ενέργεια του στο 90′ στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, όταν απέφυγε εκπληκτικά δύο παίκτες του ΟΦΗ καί πέρασε ανάμεσα τους, μπαίνοντας στη μεγάλη περιοχή και αναγκάζοντας τους τους να τον ανατρέψουν. Με τον Γκάμα να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και να κρατάει ζωντανό τον Άρη στη μάχη των πλέι οφ.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μάλιστα, ο Ιτούρμπε πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη. Δεν ήταν μόνο η εκπληκτική του προσπάθεια στις καθυστερήσεις, ήταν γενικότερα η όρεξη που έβγαζε, η προσπάθεια που κατέβαλε, το ποσό ομαδικός προσπαθούσε να είναι.

Αυτόν τον Ιτούρμπε έχει ανάγκη ο Άρης στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της χρονιάς, αυτό της Δευτέρας (20/12) με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης και το εκτός έδρας της Πέμπτης (23/12) με τον ΟΦΗ για το κύπελλο. Φυσικά και οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι πολύ μεγαλύτερες, δείχνει, όμως οτι σιγά σιγά βρίσκει τον καλό εαυτό του και αυτό αναμένεται να του ανοίξει πόρτα και στο βασικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ