Με τέτοια εικόνα σε χορτάρι και πάγκο, θα χάσει και τη δεύτερη θέση…

Με τέτοια εικόνα σε χορτάρι και πάγκο, θα χάσει και τη δεύτερη θέση…

Πρωτάθλημα ήταν και πάει. Το θέμα είναι, μην χαθούν τα αυγά και τα πασχάλια μετά από αυτήν την ήττα.

Στο ίδιο έργο θεατές τα τελευταία χρόνια, με την ΑΕΚ να αποτυγχάνει συνεχώς να κάνει χαρούμενες γιορτές. Τη μία στιγμή είναι ο Απόλλωνας, την άλλη η Λάρισα και χθες ήρθε ο ΟΦΗ να μαυρίσει τα Χριστούγεννα των κιτρινόμαυρων.

Θα αφήσω όμως στην άκρη τις χριστουγεννιάτικες… κατάρες. Θα μπω κατευθείαν στο ζουμί. Πλέον, η ΑΕΚ δε θα πρέπει να κοιτάει τι κάνει ο Ολυμπιακός. Αλλά τι κάνουν οι από πίσω της.

Το πρωτάθλημα έχει χαθεί, το -11 και με τον Ολυμπιακό να μην γκελάρει πουθενά, είναι μη αναστρέψιμο. Το θέμα για την ΑΕΚ είναι πως με την χθεσινή εικόνα κόντρα στον ΟΦΗ, θα πρέπει να την ανησυχεί και το ενδεχόμενο να χάσει και την (σχεδόν σίγουρη τόσον καιρό) δεύτερη θέση.

Χθες, ήταν η σειρά των Κρητικών να κάνουν πάρτι στα μετόπισθεν του Δικεφάλου. Δε χρειάστηκαν πολλές φάσεις οι παίκτες του ΟΦΗ, βγάζοντας ξανά την επιφάνεια το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Γιαννίκη. Με τον Βράνιες να σκοράρει, αλλά να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, το σύνολο του Νιόπλια δε δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο.

Φυσικά, δεν είναι μόνο ο Βόσνιος στόπερ ή το κέντρο της ΑΕΚ. Είναι και ο Γιαννίκης. Με τον Έλληνα κόουτς να είναι σε άλλο γήπεδο, προχωρώντας σε ακατανόητες αλλαγές. Με ποια λογική μπαίνουν στο γήπεδο Ρότα-Σιμάνσκι και παραμένουν παρκαρισμένοι στον πάγκο Γέβτιτς και Γκαρσία; Είναι μια λογική ερώτηση που απασχολεί τον κόσμο της ΑΕΚ. Το έχασε από τα αποδυτήρια το ματς ο Έλληνας κόουτς, με τον Νιόπλια να ξετυλίγει το δώρο.

Και επανέρχομαι στο θέμα της δεύτερης θέσης. Παρότι ο ΠΑΟΚ έχει βρεθεί πολλές φορές στα σχοινιά και είναι καζάνι που βράζει, βρίσκεται μόλις δύο πόντους μακριά από την Ένωση. Αρχές Γενάρη, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Δικέφαλο του βορρά στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την ομάδα του Λουτσέσκου να έχει την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από τον Ολυμπιακό. Η εικόνα της Ένωσης δίνει το δικαίωμα στους πάντες να κάνουν όνειρα. Ακόμα και στον θεωρητικά διαλυμένο ΠΑΟΚ, που κατάφερε και πήρε αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Οποτε, την ΑΕΚ δεν πρέπει να την απασχολεί ο Ολυμπιακός. Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, θα πρέπει να την ανησυχεί μην τυχόν βρεθεί και πιο κάτω στην βαθμολογία. Με ανάλογες εμφανίσεις και τον Αργύρη Γιαννίκη… αλλού, η Ένωση κινδυνεύει να βιώσει περσινές και προπέρσινες στιγμές. Κάτι που θα σημαίνει και τεράστιο πισωγύρισμα για τον κιτρινόμαυρο οργανισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ