Ας μιλήσουμε για «εξοχικά»…

Ας μιλήσουμε για «εξοχικά»…

Ουδεμία σχέση ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟ. Εκατό φορές να παίξουν τις 99 θα νικήσει ο Ολυμπιακός. Γιατί; Γιατί η διαφορά επιπέδου είναι συγκλονιστική.

«Σε ένα μήνα άλλωστε θα τα πουν για την Ευρωλίγκα ξανά στο ΟΑΚΑ. Και εκεί το πιθανότερο είναι πως θα νικήσει ο Ολυμπιακός καθώς είναι καλύτερη ομάδα, θα είναι πλέον υποψιασμένη και στην τελική θα έχει και διπλό κίνητρο καθώς παίζει με στόχο κυνηγώντας την 8αδα την ώρα που ο ΠΑΟ έχει… αποσυρθεί από την Ευρωλίγκα». Κάπως έτσι μέσα σε πολλά ακόμη που ανέφερα, κυρίως για το blackout στο φινάλε, περιέγραφα πως περίμενα πως θα κυλήσουν τα πράγματα στο επόμενο ντέρμπι «αιωνίων».

Και κάπως έτσι το αποψινό «Χριστουγεννιάτικο πάρτι» στο ΟΑΚΑ ήρθε και «έδεσε» για τον Ολυμπιακό. Ένα διπλό που ήρθε πολύ εύκολα, ένα ματς που δεν ήταν ντέρμπι. Γιατί απλά, αν αφήσουμε στην άκρη, το όνομα του αντιπάλου, οι δύο ομάδες αγωνιστικά δεν έχουν ουδεμία σχέση. Η μέρα (Ολυμπιακός) με τη νύχτα (ΠΑΟ). Ο ένας πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, «καλπάζει» για να πάρει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και ο άλλος έχει… αποσυρθεί έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή της τελευταίας θέσης στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός που δεν είχε κολλήσει στο 3ο δεκάλεπτο θα είχε πλησιάσει… επικίνδυνα την μυθική 35αρα. Αλλά για όλα υπάρχει η επόμενη φορά, θα τα πουν στην Ελλάδα οι δύο ομάδες αρκετές φορές.

Ο Ολυμπιακός που είχε λύσεις από πολλούς, από την στιγμή που μιλάμε για μια ομάδα που έχει πληρέστατο ρόστερ και ο Μπαρτζώκας την πολυτέλεια να διαλέγει και να ψάχνει την καλύτερη επιλογή. Να ξέρει πως ανά πάσα στιγμή θα έρθει ο Σλούκας (που έκανε εξαιρετικό ματς) και θα πάρει τα σουτ, θα έρθει ο Μακ Κίσικ που έκανε ΜΥΘΙΚΟ ματς και πήρε πάνω του στα δύσκολα την ομάδα και θα «καθαρίσει».

Παίζοντας ωραίο μπάσκετ και χτυπώντας στις πολλές αδυναμίες του ΠΑΟ. Με τον Παπαγιάννη να παλεύει μόνος του, σε μια αναμφίβολα συγκλονιστική παρουσία. Όσο συγκλονιστική είναι η διαφορά του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟ την φετινή σεζόν.

Και μια που η κουβέντα γίνεται εύκολα για το… εξοχικό του ΠΑΟ στο ΣΕΦ ας δούμε και τι συμβαίνει στα ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Ως φιλοξενούμενους με ξένους διαιτητές ο Ολυμπιακός έχει 5 νίκες στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟ έχει 4. Να το πούμε «εξοχικό» ή για αλλαγή Airbnb;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ