Άρης – Ο νέος χρόνος να του φέρει τον τίτλο που αξίζει

Άρης – Ο νέος χρόνος να του φέρει τον τίτλο που αξίζει

Η νοοτροπία που διέπει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η συμπαράσταση που δείχνουν οι οπαδοί του, αξίζει να επιβραβευτούν με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ιδανική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χρονιά που ολοκληρώνεται για τον Άρη. Ο μοναδικός τρόπος, εξάλλου, για να είναι ιδανική για έναν σύλλογο τέτοιου μεγέθους, είναι να συνοδευτεί από την κατάκτηση ενός τίτλου.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ή για να είμαι ακριβής τον τελευταίο χρόνο, η ομάδα έχει αρχίσει να κάνει βήματα προόδου σε οτι αφορά την νοοτροπία και την φιλοσοφία που την διέπουν.

Δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό και στο γεγονός οτι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόνιμος θαμώνας των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και τα δύο τελευταία κάνει και πρωταθλητισμό.

Η αναφορά έχει να κάνει κυρίως και με την αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων που προέκυψαν αυτό το διάστημα. Όπως για παράδειγμα, το κλίμα που είχε διαμορφωθεί σε βάρος του προπονητή, Άκη Μάντζιου μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Όχι, μάλιστα, μία φορά.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, δείχνοντας, ότι και ο ίδιος έχει ωριμάσει παραγοντικά, διαχειρίστηκε άψογα την συγκεκριμένη κατάσταση, δεν πήρε εν θερμώ αποφάσεις, κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης και φαίνεται να δικαιώνεται.

Φυσικά και υπάρχουν πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ Άρης. Όπως για παράδειγμα, απαιτείται η ενδυνάμωση της και με άλλα στελέχη σε καίριες θέσεις.

Όμως το θετικό είναι ότι ο ισχυρός άντρας του ποδοσφαιρικού τμήματος, δείχνει οτι έχει μάθει από λάθους χειρισμούς που είχε κάνει στο παρελθόν. Δεν είναι τόσο παρορμητικός στις αποφάσεις του.

Παρά το γεγονός, μάλιστα, οτι χρειάζεται να πληρώνει πολύ μεγάλα ποσά σε αμαρτίες του παρελθόντος, για τις οποίες δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη, ανέβασε το μπάτζετ, φέρνοντας παίκτες ποιότητας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο λόγος, βέβαια, που έχει καταφέρει να αντέξει ο Άρης και να παραμένει ζωντανός στην διεκδίκηση των στόχων του, παρά τα διαιτητικά λάθη σε βάρος του σε συγκεκριμένα παιχνίδια και τις απίστευτες αποφάσεις πειθαρχικών οργάνων, όπως αυτή της αφαίρεσης των 6 βαθμών, είναι η ενότητα που βγάζει σαν οργανισμός.

Κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην συμπαράσταση που εισπράττει το ποδοσφαιρικό τμήμα από τους οπαδούς του. Άνθρωποι που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας γνώριζοντας ότι δεν θα δουν ούτε ένα παιχνίδι, καθώς κατοικούν στο εξωτερικό.

Άνθρωποι που προμηθεύτηκαν διάρκειας, γνωρίζοντας οτι με τα μέτρα που θα ληφθούν ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού, το πιθανότερο ήταν να μην μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια. Άλλοι που από το υστέρημα τους αγόρασαν εισιτήριο για κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Κυρίως, όμως, είναι η συμπαράσταση που νιώθουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην καθημερινότητα τους. Αυτή η αίσθηση οτι τους πιστεύουν.

Για ολα τα προαναφερθέντα, ο νέος χρόνος θα πρέπει να φέρει στον Άρη αυτό που του αξίζει. Έναν τίτλο…

ΥΓ. Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ