Το αξίζει και το «έχει»…

Το αξίζει και το «έχει»…

Ο Μαρτίνς λογικά ετοιμάζεται να του δώσει την ευκαιρία. Ίσως να άργησε κιόλας.

Στα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αναδείξει ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές. Βοηθώντας τα μέγιστα στην σπουδαία δουλειά που γίνεται στους πρωταθλητές και στην «παραγωγή» και στην ανεύρεση ταλέντων.

Τα παραδείγματα είναι πολλά και εντυπωσιακά σε μεγάλο βαθμό φτάνοντας έως τα κορυφαία «πατώματα» της Πρέμιερ Λιγκ. Τσιμίκας, Σα, Ποντένσε αναδείχθηκαν είτε από την «παραγωγή» είτε από την ανάδειξη ποδοσφαιριστών σε υψηλό επίπεδο με τον Μαρτίνς να δουλεύει μαζί τους και να τους εμπιστεύεται απόλυτα. Το τρανό παράδειγμα του Αγκιμπού αλλά και του Ρέαμπτσιουκ συνεχίζει την… παράδοση. Ο Πέδρο Μαρτίνς που ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν να δώσει την ευκαιρία και στον Βασίλη Σουρλή εν όψει Αστέρα.

Και είναι στο χέρι του νεαρού Έλληνα άσου αυτό να ισχύσει και για τη συνέχεια. Να «αναγκάσει» δηλαδή τον Μαρτίνς να πει πως οριστικά δεν χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα (μετά και τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη) καθώς ο Σουρλής είναι ικανός να καλύψει το κενό. Και να δώσει τις λύσεις που ψάχνει ο Ολυμπιακός σε ένα δύσκολο διάστημα που έχει αρκετές απουσίες ειδικά στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

O 19χρονος άσος που και «γεμάτη» χρονιά έχει ήδη με συμμετοχές και στον Ολυμπιακό Β΄και όποτε πήρε την ευκαιρία, ειδικά το καλοκαίρι, έδειξε πως και «το έχει» και το αξίζει!
Το ματς με τον Αστέρα, εφόσον ο Μαρτίνς του δώσει τελικά την ευκαιρία να αγωνιστεί μπορεί να είναι η αρχή της εμπιστοσύνης για να πάρει τον δρόμο της καθιέρωσης στην πρώτη γραμμή του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς ξέρει τον τρόπο, ο Σουρλής έχει την ικανότητα, το ταλέντο και την «κάψα»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ