H AEK συνεχίζει… σωστά

H AEK συνεχίζει… σωστά

Η ΑΕΚ έχει πάρει τον σωστό δρόμο. Δεν ασχολείται με δικαστήρια και αφαιρέσεις βαθμών, αλλά στήνει το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όσο το πρωτάθλημα κρίνεται στις… δικαστικές αίθουσες, η ΑΕΚ συνεχίζει να ασχολείται με τα πολύ σημαντικά. Όπερ μεθερμηνευόμενον, στήνει το ρόστερ της επόμενη φάσης.

Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν για την Ένωση μια ας πούμε περίοδος αναζήτησης ταυτότητας σε ό,τι φορά τον αγωνιστικό της χαρακτήρα. Όπως αποδείχτηκε, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κολλήσει με την ομάδα και έχει καταφέρει να την απογειώσει, ενώ μια σειρά επιλογών στο ρόστερ φαίνονται ότι έχουν αξία… ανεκτίμητη.

Έτσι, μετά τον Τσιγκρίνσκι, σειρά έχει ο Λάζαρος να (ξανά)κλείσει το συμβόλαιό του. Ο Λάζαρος ο MVP ο μούργος, από τους πιο αγαπημένους της κερκίδας και σίγουρα από τους παίκτες που ιδιοσυγκρασιακά «κόλλησαν» στην ομάδα.

Βέβαια, το καλοκαίρι το φετινό θα είναι λογικά πιο δραματικό από το περσινό, που περιμέναμε τον Αραούχο σαν τις αρραβωνιάρες που έστειλαν τον γκόμενο στο Αλβανικό Μέτωπο, αφού τώρα θα έχουμε στο κεφάλι μας και τον καημό του Μάρκο Λιβάγια, γιατί λογικά η Λας Πάλμας θα μπει με σκληρούς όρους στο διαπραγματευτικό παιχνίδι.

Γιατί με την Λας Πάλμας μπορεί να μην ασχολείται ούτε η ίδια η Λας Πάλμας, αλλά βρέθηκε να το κάνει ο ΑΕΚτζής, μην χαλάσει κι η συμπαντική ισορροπία.

Κατά τα λοιπά, υποψιάζομαι ότι μετά το φετινό τέλος των τίτλων, θα δούμε μέσα στο καλοκαίρι μικροαλλαγές και ενδυνάμωση ρόλων: Ο Μπακασέτας αποδείχθηκε φέτος εξαιρετικά πολύτιμος, πράγμα που του ανοίγει τον δρόμο να γίνει μόνιμος πρωταγωνιστής του χρόνου, ενώ ο Γιακουμάκης -ελπίζω- θα έχει την ευκαιρία του να αγωνίζεται περισσότερο από 5 λεπτά σε αγώνα παρά αγώνα. Κυρίως επειδή μας αρέσει να τον βλέπουμε να παίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ