ΑΡΗΣ: Μπαμπά ο Γκάλης, μαμά ο Γιαννάκης

ΑΡΗΣ: Μπαμπά ο Γκάλης, μαμά ο Γιαννάκης

Ιδανικό παιχνίδι για γονείς, θείους, θείους και όσους έχουν μικρά παιδιά το σπουδαίο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς.

Είναι από τις ευκαιρίες που σπάνια δίνονται, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια με την κατάσταση στην οποία βιώνει ο Άρης. Να πάει το μικρό Αρειανάκι στο σχολείο με χαμόγελο, να πάει με την αίσθηση της πληρότητας, να πάει χαρούμενο.

Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ιδανική ευκαιρία για τα ντύσετε τα παιδιά σας, τα ανίψια σας στα κτρινόμαυρα να τα πιάσετε από το χεράκι και να τα πάτε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όχι για την Μπόκα Τζιούνιορς. Όχι για την πρώτη, την δεύτερη, τη …δέκατη πέμπτη ομάδα της. Αλλά για τον Άρη. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να νιώσουν , να πάρουν μια γερή “τζούρα” από Άρη.

Όλοι εσείς που γαλουχήσατε τα παιδιά σας με ιστορίες για τον Αυτοκράτορα, για τον θρύλο του Γκάλη και τον μύθο του Γιαννάκη, που θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία από την Τετάρτη; Που και οι δυο θα βρίσκονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα γνωρίσουν την αποθέωση.

Φανταστείτε τα πρόσωπα των παιδιών σας να φωτίζονται από χαρά και να σας δείχνουν. “Να ο Γκάλης μπαμπά, να ο Γιαννάκης μαμά”. Αφήστε την δικαιολογημένη πίκρα και απογοήτευση που σας έχει ποτίσει τα τελευταία  χρόνια η ομάδα μακριά από αυτό το παιχνίδι.

Για εκείνη και μόνο την βραδιά της Τετάρτης, αφήστε την μαγική ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης»να σας παρασύρει. Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ