Ολυμπιακός: Δίδυμο – φωτιά πανέτοιμο για Αταλάντα

Ολυμπιακός: Δίδυμο – φωτιά πανέτοιμο για Αταλάντα

Βατσλίκ και Μασούρας είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στα ματς με την Αταλάντα

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Νεάπολη επικρατώντας του Ιωνικού με 3-0 και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση των ερυθρόλευκων, καθώς ο Τσέχος γκολκίπερ κράτησε «όρθιο» τον Ολυμπιακό με εξαιρετικές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Βατσλίκ ο οποίος είναι σε πολύ καλή φόρμα, κάτι που άλλωστε φάνηκε και πριν από λίγο καιρό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας ήταν και σ’ εκείνο το παιχνίδι από τους κορυφαίους παίκτες των πρωταθλητών κι αυτό είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό γεγονός, ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Αταλάντα για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βατσλίκ είναι στα πάνω του και εμπνέει εμπιστοσύνη στην υπόλοιπη ομάδα με τις εμφανίσεις του, καθώς ο διεθνής πορτιέρε δείχνει σε κάθε ματς γιατί ο Ολυμπιακός επέμεινε τόσο πολύ για την απόκτηση του, το περασμένο καλοκαίρι.

Ασφαλώς ήταν μεγάλη υπόθεση για ένα ακόμα παιχνίδι η παρουσία του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους πειραιώτες με πολύ ωραίο γκολ, αλλά ακόμα πιο ευχάριστο νέο για τον Μαρτίνς είναι η καλή εικόνα του Γιώργου Μασούρα.

Ο Έλληνας εξτρέμ ανεβάζει «στροφές» στα τελευταία παιχνίδια και είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον Μασούρα που είδαμε στη Νεάπολη.

Θυμίζουμε πως ο 28χρονος ακραίος επιθετικός, είχε βρει δίχτυα και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, ανοίγοντας το σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Όποτε μάλιστα σκοράρει ο Μασούρας, ο Ολυμπιακός κατακτά τη νίκη και αυτό είναι ένα εντυπωσιακό στατιστικό στην καριέρα του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής άσος μπορεί να προσφέρει πολλά στους πρωταθλητές, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία και ο Μαρτίνς βλέπει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Μασούρα να βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Το γκολ μάλιστα που πέτυχε ο Μασούρας στη Νεάπολη, διαμορφώνοντας το 3-0, ήταν εξαιρετικό και ενδεικτικό της ποιότητας του Έλληνα ακραίου επιθετικού.

Μια εξαιρετική κίνηση από δεξιά και σουτ στην αντίθετη γωνία του Χουτεσιώτη, συμπλήρωσαν το «παζλ» της νίκης του Ολυμπιακού στην έδρα του Ιωνικού.

Ο διεθνής εξτρέμ των ερυθρόλευκων είναι «κλειδί» για την καλή επιθετική λειτουργία των ερυθρόλευκων καθώς με την ταχύτητα που διακρίνει το παιχνίδι του, δίνει καλές κόντρες στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστική είναι η φάση του τρίτου γκολ των πρωταθλητών, μια φάση στην οποία ο Μασούρας είναι ιδανικός για να την φτιάξει και να την «τελειώσει».

Οι ερυθρόλευκοι βάζουν σιγά – σιγά στις σκέψεις τους και το όνομα της Αταλάντα, καθώς σε δέκα μέρες είναι προγραμματισμένο το πρώτο ματς με την ιταλική ομάδα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μπέργκαμο.

Και ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει πολλά στα δύο παιχνίδια με τους Ιταλούς, αν Βατσλίκ, και Μασούρας συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ