Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη!

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη!

Στον έβδομο ουρανό αδέλφια! Ιδού τα κατορθώματα της εξυγίανσης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και Γραμμένου με τις… βαριές ποινές που απαίτησε η FIFA για τον ένοπλο Σαββίδη. Ποινές που είχε καταλάβει από νωρίς πως δεν θα επιβληθούν για αυτό και ετοιμάζεται να αποβάλλει την ΕΠΟ του Γραμμένου ως κύριο υπαίτιο του Grexit. Κωμωδία σε βαθμό… τραγωδίας!

Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Είναι τόσα πολλά τα κωμικά σε βαθμό… τραγωδίας που συμβαίνουν πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ούτε τις σκέψεις δεν μπορείς εύκολα να «συμμαζέψεις» και να τις καταγράψεις με μια συνέχεια.

Θα επιδιώξω λοιπόν άναρχα να καταγράψω τα γεγονότα. Θα ξεκινήσω από το μήνυμα στο instagram του Γιώργου Σαββίδη, ξημερώματα Δευτέρας 12 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που δεν τελείωσε εξαιτίας της εισβολής του Σαββίδη με όπλο στη ζώνη του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

«Τιμωρήστε τον πατέρα μου, όχι τον ΠΑΟΚ» είχε τονίσει μεταξύ άλλων ο Νο2 ουσιαστικά διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ.

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη όπως λέει και το σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Καποδίστριας αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ιβάν Σαββίδη με 3 χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα, την κατώτατη δηλαδή ποινή που προέβλεπε ο κανονισμός (3 έως 5 χρόνια) μετά την δίωξη με το άρθρο 19 που έκανε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, το άρθρο για απειλές. Που θυμίζω ότι προέβλεπε κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση βαθμών, μέχρι και υποβιβασμό. Τελικά η δικαιοσύνη απεφάνθη, τίποτα! Για την ακρίβεια, 63.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και 100.000 ευρώ στον Σαββίδη. Ουάου!

Η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με όπλο που συντάραξε κυριολεκτικά όλο τον κόσμο και που είναι ο λόγος που το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στην πόρτα του Grexit τιμωρείται με 3 χρόνια απαγόρευσης εισόδου.

Το ακόμη πιο «όμορφο» είναι για τον Μίχελ! Είσαι τεχνικός διευθυντής; Δεν σου αρέσει η απόφαση ενός διαιτητή; Τότε μπουκάρεις στον αγωνιστικό χώρο, απειλείς στα ίσα τον διαιτητή («εσύ τελείωσες απόψε») και την βγάζεις καθαρή με 90 ημερολογιακές ημερούλες εκτός γηπέδων!

Έτσι και αλλιώς ο Μίχελ δεν εκτίει τις ποινές του καθώς μετά την ποινή απαγόρευσης εισόδου που του επιβλήθηκε για το ματς στο Αγρίνιο και πριν αυτή παρέλθει ήταν μέσα στους χώρους της Τούμπας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς κανείς να τον ενοχλήσει. Ο υπότροπος δηλαδή Μίχελ για ότι έκανε στον Κομίνη έφαγε 90 μερούλες!

Και ας περίμεναν οι βλάκες πως με όσα έχουν γίνει βάση κανονισμών ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με -3 για τον Σαββίδη, -3 για τον Μίχελ, ξέχωρα από το -3 που έφαγε για φέτος και -2 που έφαγε για του χρόνου για το ότι κρίθηκε υπαίτιος για την μη ολοκλήρωση του αγώνα.

Ζούμε μεγάλες στιγμές είναι η αλήθεια.

Σκεφτείτε κάτι για να καταλάβετε το μέγεθος της ξεφτίλας. Η ποινή που έφαγε ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα με την ΑΕΚ, με το όπλο του Σαββίδη να ξεσηκώνει όλη την υφήλιο, να έρχεται η FIFA εδώ και να ζητά βαριές τιμωρίες και να απειλεί άμεσα με Grexit είναι η ίδια ακριβώς που «έφαγε» ο Παναθηναϊκός πέρσι για το ματς της Λεωφόρου με το κουτάκι στο κεφάλι του Ίβιτς!

Ναι, αλήθεια είναι! Ένα κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του Ίβιτς ισοδυναμεί για την δικαιοσύνη, την ανεξάρτητη των τακτικών του Κοντονή, με την εισβολή ιδιοκτήτη ομάδας στον αγωνιστικό χώρο με όπλο στην ζώνη παρέα με τέσσερις άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και τον τεχνικό διευθυντή να απειλεί ωμά τον διαιτητή του αγώνα!

Μην απορείτε, αυτή είναι η δικαιοσύνη της εξυγίανσης, της κάθαρσης και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Για αυτό διέκοψε το πρωτάθλημα ο Βασιλειάδης, για αυτό ο Τσίπρας δήλωσε πως δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος!

Και βεβαίως μην ξεχνάτε πως αυτή είναι η πρωτόδικη απόφαση. Στη Εφέσεων της ΕΠΟ του Σκουτέρη που ξημερώματα δίνεις δικαιώματα το -3 είναι παράδοση να «πέφτει». Και να επικυρωθεί και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όπως έκανε και για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ολοκληρώνοντας το θεάρεστο έργο.

Και μετά φίλε μου οπαδέ του Ολυμπιακού αναρωτιέσαι γιατί δεν έπαιξε ο Εμενίκε, γιατί δεν τράβηξε ο Μιραλάς, γιατί άλλαξε προπονητές ο Μαρινάκης, γιατί ο Γκαρθία δεν έχει φέρει βελτίωση, γιατί ο Οφόε μας κάνει νάζια, γιατί ο Φορτούνης φταίει πάντα για όλα, γιατί, γιατί, γιατί…

Ο Ολυμπιακός «έφαγε» -3  με βάση μόνο την έκθεση της αστυνομίας για ένα ματς που ξεκίνησε, τελείωσε, δεν απειλήθηκε κανείς αξιωματούχος και ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το -3 για ματς που δεν ξεκίνησε εξαιτίας του τραυματισμού του Γκαρθία που δέχθηκαν και τα τρία δικαστήρια, και -3 πρωτόδικα για μια μικρή εισβολή με όπλο του Σαββίδη στο γήπεδο! Απόφαση που στην Εφέσεων μπορεί να αλλάξει και αυτή!

Παράλογο; Δεν απαντάει, άρα λογικό!

Και κάθεσαι και σκέφτεσαι μετά γιατί αυτός ο Αυστριακός ο Χούμπελ δεν περίμενε καν να ακούσει την περίφημη απόφαση του Καποδίστρια, που καθυστέρησε όσο χρειαζόταν, για να πάρουν άπαντες από την Κυβέρνηση τα αεροπλάνα για την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, για να εισηγηθεί σκληρό και άμεσο Grexit!

Grexit που δεν οφείλεται στην εμπλοκή Κυβέρνησης όπως είχε συμβεί στο παρελθόν για αρκετές Ομοσπονδίες, όπως με τον Κοντονή στην Ελλάδα, αλλά στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ της ΕΠΟ! Διαβάστε την επιστολή του Χούμπελ και θα δείτε τους λόγους που εισηγήθηκε αποβολή της ΕΠΟ. Ο Γραμμένος και ο Σαββίδης είναι οι λόγοι. Ξεκάθαρα, χωρίς μα και μου. Δύο μήνες γράφει ο Χούμπελ έχουμε πει στον Γραμμένο τι να κάνει για να διορθώσει άμεσα τα κακώς κείμενα και αυτός «σφυρίζει» αδιάφορα.

Και την ώρα που ο Σαββίδης μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο στη ζώνη του ο Γραμμένος κρύβεται για να γλιτώσει τους δικούς του αλλά την ίδια ώρα οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στην καταστροφή! Ο Γραμμένος είναι ο λόγος του Grexit και η εισβολή του ένοπλου Σαββίδη η αιτία.

Και το εντυπωσιακότερο είναι πως διαρρέει στα «παπαγαλάκια» του πως ναι μεν η ΕΠΟ απειλείται με Grexit αλλά η FIFA έχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του!!! Ψυχίατρεεεεεε που λένε και οι ΑΕΚτζήδες που ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν τον τίτλο μετά από 24 χρόνια!

Δηλαδή η FIFA διώχνει την ΕΠΟ και οδηγεί σε Grexit το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολο του (και την Εθνική μας) επειδή ο Γραμμένος είναι ανύπαρκτος, δεν κάνει την δουλειά που έπρεπε να κάνει, αλλά την ίδια ώρα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του! Δηλαδή αύριο αν ο Γκαρθία φύγει απ τον Ολυμπιακό θα σας γράψω πως ο Μαρινάκης διώχνει τον Γκαρθία απ τον Ολυμπιακό αλλά συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του! Και εσείς δεν θα έρθετε να με φτύσετε, έ;

Σήμερα λοιπόν ολοκληρώθηκε το θεάρεστο έργο της εξυγίανσης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όλων των πρωταγωνιστών της με εκλεκτό τρόπο. Η FIFA φαντάζομαι είδε τις τρομερές ποινές που ζητούσε, ο Γραμμένος θα πει φαντάζομαι πως πάνε όλα καλά αλλά οι «ξένοι μας πολεμούν», θα επικοινωνήσει με τα «παπαγαλάκια» του πως η βασική αιτία είναι οι δηλώσεις του Θεοδωρίδη και του Καραπαπά και η ζωή θα συνεχιστεί εδώ στο Ελλάντα!

Και βεβαίως-βεβαίως ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα πανηγυρίσει για ένα ακόμη δύσκολο έργο που έφερε εις πέρας μη λογαριάζοντας πάντα το πολιτικό κόστος!

Σίγουρα θα πανηγυρίσει και ο Τσακαλώτος που χθες παρέα με καμιά 10αρια διμοιρίες ΜΑΤ πήγε στον Πειραιά, έκανε ένα αριστερό πάντα ντου σε όσους διαφωνούν με αυτόν απαγορεύοντας πλέον και τις συγκεντρώσεις (μόνο στον Πειραιά πάντα), μίλησε για την επόμενη μέρα μετά τα μνημόνια και έφυγε θριαμβευτής μετά την «κατάληψη» του Πειραιά! Και λίγο μετά μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη όπως θα φαντάζεστε πως είχε βγάλει όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπαγαν το ένα γραφείο του κόμματος του μετά το άλλο στη Βόρεια Ελλάδα (μετά το -3 με τον Ολυμπιακό). Κακώς φαντάζεστε όμως γιατί τότε ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμως δεν είπε κουβέντα. Δεν είχε λόγο άλλωστε να αρχίσει «εμφυλίους», ε; Βρήκε την λύση στην συνέχεια, του… έκατσε και η απόφαση της Εφέσεων και όλα καλά.

Εν τω μεταξύ απέφυγε ο Τσακαλώτος να πει και ένα «ζήτω ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης» στην εκδήλωση στον Πειραιά γιατί έτσι και αλλιώς είναι γνωστό πως αυτή η Κυβέρνηση πολεμά τη διαπλοκή και ουδεμία σχέση δεν έχει με τον Ιβάν Σαββίδη.

Είμαι σίγουρος πως κάτι θα ξέχασα να γράψω από όλα τα «όμορφα» που συμβαίνουν αλλά ποιος ασχολείται;

Τις καρέκλες να κρατάμε άπαντες, από την Κυβέρνηση έως τον Γραμμένο, και όλα καλά. Άλλωστε είναι γνωστό σε αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα πως για όλα φταίνε οι ξένοι! Οι κουτόφραγκοι που δεν κατανοούν, σύμφωνα και με τα «παπαγαλάκια» της ΕΠΟ, την σκληρή δουλειά που κάνει ο Γραμμένος για το καλό του ποδοσφαίρου μας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ