ΑΕΚ: Ολα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν

ΑΕΚ: Ολα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν

Επειδή τέτοια πράγματα δεν γίνονται ας προετοιμαστούν οι οπαδοί της Ένωσης να μπουν σε ένα πανέμορφο γήπεδο για να δουν μια (από τα) ίδια ομάδα…

Γενικά, ναι, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Δεν περιμέναμε το παιχνίδι κυπέλλου στο ΟΑΚΑ για να το διαπιστώσουμε. Άλλωστε, η εικόνα του ματς δεν ήταν τέτοια που να πρόδιδε την ανωτερότητα των βόρειων. Ούτε στο πρώτο ματς είχε προκύψει στο χορτάρι ανωτερότητα.

Η ΑΕΚ έμεινε έξω γιατί δυο γκολ που πέτυχε δέμα μέτρησαν στον πόντο. Κάθε δίκιο έχουν λοιπόν ο Γιαννίκης και οι παίκτες του να αισθάνονται απογοητευμένοι. Εδώ όμως έρχεται η ουσιώδης διαφορά που κάνει μια ομάδα καλύτερη από την άλλη. Το αποτέλεσμα. Αυτό το πήρε πανηγυρικά ο ΠΑΟΚ που θεωρητικά καταδιώκει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και θα τον αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η ΑΕΚ έχασε κάθε ουσιαστικό στόχο από τον χειμώνα και κανείς δεν θα θυμάται ότι έχασε την πρόκριση στον πόντο. Τουναντίον, όλοι θα θυμούνται ότι για τέταρτη σερί χρονιά αποτυγχάνει παταγωδώς.

Φέτος ο πάταγος ήταν ακόμα μεγαλύτερος σε ένταση. Οι οπαδοί δεν γίνεται να ξεχάσουν ότι ο ΠΑΟΚ γλίτωσε από μεγάλο κάζο με άδηλες συνέπειες επειδή ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης δεν έκανε την ένσταση για τα αθεώρητα δελτία των Θεσσαλονικέων.

Με βάση τις μεταγραφές της Ένωσης το καλοκαίρι είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αυτή τη χρονιά η ΑΕΚ επανέρχεται στη διεκδίκηση και μπορεί να κάνει πράγματα στην Ευρώπη. Πρώτα ήρθε η κατραπακιά από την Βελέζ, μετά ο αποχαιρετισμός στον επελαύνοντα βαθμολογικά Ολυμπιακό και στη συνέχεια ο αποχαιρετισμός στο κύπελλο.

Όλα αυτά πριν φτάσουμε στα μέσα του Φλεβάρη κι ενώ ηχούν στα αυτιά όλων κομπασμός για την επιθετική τετράδα των Αραούχο, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία και Αμραμπατ. Θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για επίθεση φιέστα και για άμυνα… χέστα αλλά μήπως οι επιθετικές επιδόσεις της Ένωσης είναι ξεχωριστές;

Τρίτη είναι κι εκεί. Κατά συνέπεια άνθρακες ο θησαυρός, απογοητευμένος κι ο κόσμος που φέτος στήριξε και με το παραπάνω αγοράζοντας μαζικά εισιτήρια διαρκείας. Το να νομίζουν οι φίλιοι της ότι θα αλλάξει οικονομική πολιτική στα μεταγραφικά ο Δημήτρης Μελισανίδης και θα τινάξει την μπάγκα στο αέρα το καλοκαίρι είναι όνειρο θερινής νυχτός. Τέτοια πράγματα δεν γίνονται.

Τσουρούτικα θα μπει η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο το φθινόπωρο (εφόσον είναι έτοιμο). Κι αν φύγουν ο Κονέ με τον Παπαδημητρίου θα έρθουν κάποιοι σαν κι αυτούς. Εκτός αν θεωρεί κανείς πως είχαν ένα τσουβάλι λεφτά στα χέρια τους για να φέρουν έναν αμυντικό χαφ και μετά από δυο μήνες ψάξιμο δεν βρήκαν.

Εκτός αν νομίζει πως αφθονούν οι Καρεμπέ και Μοντέστο που ανακαλύπτουν διαμαντάκια. Επειδή τέτοια πράγματα δεν γίνονται ας προετοιμαστούν οι οπαδοί της Ένωσης να μπουν σε ένα πανέμορφο γήπεδο για να δουν μια (από τα) ίδια ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ