Παράσημο για τον Ολυμπιακό οι επιθέσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Παράσημο για τον Ολυμπιακό οι επιθέσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Αφού… έλυσε όλα τα προβλήματα του τόπου η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου βρήκε (εδώ και καιρό) στον Ολυμπιακό το μεγάλο «στόχο». Η πιο οδυνηρή για τον τόπο Κυβέρνηση καθυβρίζει, χτυπά και απειλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού αφαιρώντας του το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί. Στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη η Κυβέρνηση νομίζει πως βρίσκει «σανίδα σωτηρίας».

Σε αυτή την… χρυσή τριετία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουμε δει πολλά και θαυμαστά! Εντός και εκτός γηπέδων. Σχετικά και άσχετα με τον αθλητισμό, με ή χωρίς εισαγωγικά.
Είδαμε πρόσφατα οπαδούς μεγάλης ομάδας να σπάνε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, να εισβάλλουν και να διακόπτουν το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης, να κάνουν καταλήψεις σε Δημαρχεία.

Είδαμε εκδηλώσεις και ομιλίες μελών της Κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη να αναβάλλονται, χωρίς να ανακοινώνεται ο λόγος, τυχαία στο διάστημα που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «έβραζαν» για το -3 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πριν επιληφθεί δηλαδή η Επιτροπή Εφέσεων.

Για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα αυτά δεν ήταν άξια… σχολιασμού. Βλέπετε δεν υπήρχε πουθενά εμπλοκή εμμέσως ή αμέσως του Ολυμπιακού. Του μεγάλου «στόχου» που συνειδητά και με τον πλέον επίσημο τρόπο έχει επιλέξει η Κυβέρνηση που κάποτε υποσχόταν τον ουρανό με τα άστρα για να πάρει την εξουσία στα χέρια της.

Η Κυβέρνηση που όπως έστειλε τα ΜΑΤ στους οπαδούς του Ολυμπιακού τα στέλνει όπου υπάρχουν «κακοί ενοχλητικοί» όπως όλοι όσοι προσπαθούν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς. «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» φώναζε κάποτε ο νυν Πρωθυπουργός αλλά και ο Νο2 της συγκυβέρνησης. Κάποτε, όταν τότε φώναζαν πως θα σώσουν την Ελλάδα από τα μνημόνια, όταν τότε με ένα νόμο και ένα άρθρο θα μας οδηγούσαν στην «γη της επαγγελίας», θα έσωζαν την χώρα από το «απεχθές χρέος», όταν τότε βροντοφώναζαν «go home Μέρκελ», όταν τότε μιλούσαν για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που μεταξύ άλλων εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης και μνημονίων υπόσχονταν στον απεγνωσμένο και κουρασμένο κοσμάκη πως θα του προσφέρουν «γη και ύδωρ». Όταν κάποτε, αφού τα… νταούλια τα βάρεσαν αλλά οι αγορές δεν χόρεψαν, οδήγησαν την χώρα στο πιο διχαστικό και επικίνδυνο δημοψήφισμα για να οργανώσουν μια επική έξοδο από την εξουσία αλλά ο λαός συνέχισε να τους πιστεύει και ψήφισε ΟΧΙ αντί για ΝΑΙ. Όταν τότε αναγκάστηκαν να πέσουν στα «4» όπως βροντοφώναζε πριν γίνει Κυβερνητικός εταίρος ο Πάνος Καμμένος, να κάνουν το ΟΧΙ – ΝΑΙ και μετά τους χορούς και τα νταούλια στο Σύνταγμα να φέρουν μια ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ ΝΑ, με το συμπάθιο!

Σε μια τριετία, που προφανώς θα γίνει τετραετία καθώς άπαντες στην συγκυβέρνηση είναι «σφραγισμένοι» στις καρέκλες του, ότι και να συμβεί, κατάφεραν να κερδίσουν τον «τίτλο» της πιο οδυνηρής, της χειρότερης Κυβέρνησης του τόπου. Μιας χώρας που αν μη τι άλλο από «χειρότερες Κυβερνήσεις» είχε παραδοσιακά… πλεόνασμα!

Μια αυτοαποκαλούμενη αριστερή Κυβέρνηση που με την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό στερέωμα ισοπέδωσε την αριστερά στην Γηραιά Ήπειρο, υπηρετεί πιστά σε ΟΛΑ όσους πριν την εκλογή της καταριότανε και παρουσιάζεται έτοιμη να «συμμαχήσει και με το διάολο» για να παραμείνει «γαντζωμένη» στην εξουσία.

Χωρίς ίχνος ντροπής για όλα όσα κάνει, για όλα όσα υποσχέθηκε, και ούτε ένα δεν έκανε πράξη. Ούτε καν το… πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ!

Στην λέξη «αυταπάτες» επιχείρησε να «σκουπίσει» τα πάντα και να προχωρήσει αγέρωχη! Μια Κυβέρνηση που κομπάζει πως χτυπάει την διαπλοκή αλλά τα έργα της και οι πράξεις της οδηγούν στο αντίθετο συμπέρασμα. Η σύμπλευση αλλά και η προστασία στον Ιβάν Σαββίδη είναι ηλίου φαεινότερη.

Μια Κυβέρνηση που η περιβόητη πλέον εξυγίανση στο ποδόσφαιρο αποτελεί δημιούργημα της. Αυτή έδωσε το δικαίωμα στην τρόικα αρχικά (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ) που στο τέλος διασπάστηκε όπως ήταν λογικό με αποτέλεσμα τώρα ο ΠΑΟΚ να επιτεθείτε στην ΑΕΚ και ο ΠΑΟ να ψάχνει την σωτηρία από τον οδυνηρό υποβιβασμό, αυτή βοήθησε στην άνοδο του Γραμμένου (με την έμπρακτη πάντα υποστήριξη σε όλους τους τομείς του Ιβάν Σαββίδη που έχει χαρακτηρίσει άλλωστε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, «δικό μας») που μάλιστα ελέγχεται πλέον δικαστικά, αυτή την προστατεύει με κάθε τρόπο ακόμη και τώρα που η επιλογή της οδηγεί το ποδόσφαιρο στην καταστροφή.

Αυτή λοιπόν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έχει δημιουργήσει την γενιά των 300 ευρώ, που αποδεικνύεται με πράξεις και όχι με λόγια η πιο σκληρή δεξιά Κυβέρνηση κάνοντας πράξη όλα όσα τους ζητούν οι «κακοί» ξένοι (όπως τους χαρακτήριζαν πριν εκλεγούν) έχει συνειδητά επιλέξει να βάλει στο στόχαστρο τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη.

Η σειρά δεν είναι τυχαία. Πρωτίστως τον Ολυμπιακό και σε δεύτερο πλάνο τον Μαρινάκη. Ο Μαρινάκης απλά έτυχε να είναι αυτός που έχει στα χέρια του τον Ολυμπιακό. Αν αύριο φύγει, θα τον ξεχάσουν όλοι. Όπως ξέχασαν άπαντες τον Κόκκαλη από την στιγμή που έφυγε από τον Ολυμπιακό. Στα χρόνια που ήταν στον Ολυμπιακό είχαν ανακαλυφθεί ουκ ολίγα «σκάνδαλα». Πριν πάρει τον Ολυμπιακό και αφού έφυγε από αυτόν ουδείς ασχολήθηκε μαζί του.

Το κοινό στοιχείο Κόκκαλη και Μαρινάκη είναι ο Ολυμπιακός. Και ο Μαρινάκης μέχρι το 2010 που πήρε τον Ολυμπιακό δεν είχε ούτε… κλήση για δικπλοπαρκάρισμα που λέει ο λόγος. Με το που τον ανέλαβε άρχισαν τα… όργανα, ειδικά στην τελευταία τριετία που μόνο για το χρέος της Ελλάδας δεν του έχει ασκηθεί (ακόμη τουλάχιστον) ποινική δίωξη.

Για αυτά βεβαίως τα έχουμε ξαναπεί. Όλοι πλέον ξέρουν και όλοι καταλαβαίνουν. Αν όντως αποδειχθεί εμπλοκή σε τόσο ειδεχθείς πράξεις τότε η πιο σκληρή τιμωρία δεν θα φτάνει! Είναι όμως τυχαίο πως όλες έως τώρα οι κατηγορίες καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα με το που πηγαίνουν οι υποθέσεις στα υψηλά σκαλοπάτια της δικαιοσύνης; Εκεί που δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί την παραμικρή παρέμβαση; Δεν νομίζω, για αυτό και από την αρχή έχω καταθέσει την άποψη μου. Τα ουσιώδη τα αφήνω σε αυτούς που ξέρουν, στην πραγματική δικαιοσύνη βεβαίως, όχι σε αυτούς που την θυμούνται και την κρίνουν κατά το δοκούν.
Αυτή λοιπόν η Κυβέρνηση, που τουλάχιστον στα δικά μου μάτια (ο καθένας άλλωστε κρίνει όπως ο ίδιος αντιλαμβάνεται πράγματα και καταστάσεις) έχει καταστροφική επιρροή στην Ελλάδα, έχει συνειδητά επιλέξει να πολεμήσει με όσο πιο σκληρό τρόπο μπορεί τον Ολυμπιακό.

Η χθεσινή άλλωστε ανακοίνωση-μνημείο του ΣΥΡΙΖΑ κατά των οπαδών του Ολυμπιακού αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη των προθέσεων της Κυβέρνησης. Γιατί το κάνουν; Θεωρούν πως δεν υπάρχει πολιτικό κόστος; Συνεχίζουν μέχρι τέλος τη «μάχη» της «εξυγίανσης» ελπίζοντας πως οι οπαδοί των ευνοημένων από την Κυβέρνηση θα τους θυμηθούν στις κάλπες για την προσπάθεια διάλυσης του κραταιού Ολυμπιακού; Το κάνουν γιατί απλά χτυπώντας τον Ολυμπιακό πιστεύουν πως δείχνουν ότι δεν «μασάμε»; Μιλάνε για οπαδούς «εγκληματικής ομάδας» όπως οι ΑΝΕΛ με την ανακοίνωση τους πριν λίγους μήνες για να κερδίσουν τι; Επιλέγουν να στέλνουν τα ΜΑΤ να κοπανήσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού για να μπορέσουν μετά την «κατάληψη» του κέντρου του Πειραιά να μιλήσει ο Τσακαλώτος και αφήνουν το κάθε ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνει δημόσια στα social media και να γράφει «τέρατα» (και να διαγράφει στην συνέχεια το προφίλ της…) για να κερδίσουν τι;

Το ξέρουν μόνο οι ίδιοι, ξέρουν μόνο αυτοί τι συμφέροντα επιδιώκουν να υπηρετήσουν με την στάση τους απέναντι στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας. Οι ίδιοι προφανώς ξέρουν και το κέρδος που θα έχουν. Άμεσο σίγουρα, μεσομακροπρόθεσμο (που έλεγε και ο Φιλιππίδης) θα το μάθουν όταν έρθει η ώρα των εκλογών.

Αυτό που ξέρω όμως είναι πως αυτή η πρωτόγνωρη επίθεση που δέχεται επισήμως ο Ολυμπιακός από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποτελεί παράσημο για τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας!

Αποδεικνύει συνάμα την δύναμη που έχει ο Ολυμπιακός (διαχρονικά άλλωστε) εξ ου και η προσπάθεια ισοπέδωσης του. Προφανώς στην Κυβέρνηση θα ήθελαν έναν Ολυμπιακό υποχείριο τους, όπως κάποτε στα πέτρινα χρόνια επιχείρησαν και άλλοι. Φαντάζομαι πως ένας ισχυρός Ολυμπιακός αποτελεί πρόβλημα στα σχέδια τους και στις «συμμαχίες» τους. Για αυτό άλλωστε η στόχευση τόσο καιρό ήταν στον Μαρινάκη που με επιδέξιο αν μη τι άλλο τρόπο προσπάθησαν, μέσω των προπαγανδιστικών ΜΜΕ που κατέχουν (η ευρύτερη συμμαχία της… εξυγίανσης), να πλήξουν ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να στρέψουν τον κόσμο του Ολυμπιακού απέναντι του.

Όταν πλέον κατανόησαν πως απέτυχαν οικτρά, στράφηκαν απευθείας στην πηγή της στόχευσης τους. Τον ίδιο τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ