Ο Άρης πείθει τους οπαδούς του και τρομάζει τους αντιπάλους του…

Ο Άρης πείθει τους οπαδούς του και τρομάζει τους αντιπάλους του…

Το εύκολο γκολ εξακολουθεί να είναι ο δαίμονας που... καταδιωκεί τον υπέροχο Άρη.

Δύο παιχνίδια θα κρίνουν την τύχη του Άρη σχετικά με την Ευρώπη. Της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και εκείνο με την ΑΕΚ στην έδρα του.

Ο Άρης που είδαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ικανός να πάρει τα αποτελέσματα που του χρειάζονται. Για μένα το θέμα δεν είναι να κυνηγήσει τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση όπως λένε οι πιο αισιόδοξοι οπαδοί του αλλά να δέσει τον γάιδαρο του τσεκάροντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει… να τα βάζει.

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν τα έβαλε. Νίκησε μόλις με ένα γκολ από κόρνερ. Έτσι είχε νικήσει και στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ. Εκεί που σε ολόκληρο το πρωτάθλημα είχε βάλει ένα όλο κι όλο με αυτό τον τρόπο τα έβαλε μαζεμένα σε δύο ντέρμπι. Δεν είναι όμως αυτός ο τρόπος για να σκοράρει ο Άρης που είχε εικοσιπέντε τελικές στο ματς κι έχασε πάλι με το τσουβάλι τα γκολ.

OK, έπεσε πάνω στον Πασχαλάκη που έσωσε τον ΠΑΟΚ από συντριβή αλλά και πάλι οι δαίμονες που κυνηγούν τους παίκτες του Άρη όταν φτάνουν στο αντίπαλο τέρμα εξακολουθούν να τυραννούν την ομάδα. Δεν τους έχει ξορκίσει η παρουσία του Μπουργός.

Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα στην μετάβαση. Με το δυσκίνητο κέντρο που παρέταξε ο Λουτσέσκου ήταν περίπου αναμενόμενο ότι οι παίκτες του Άρη θα βρίσκονται κάθε λίγο και λιγάκι φάτσα στον Πασχαλάκη. Στο γήπεδο φαινόταν ότι οι παίκτες του Μπούργος έτρεχαν ενώ εκείνοι του Λουτσέσκου περπατούσαν. Ναι, είχε εφτά αλλαγές ο ΠΑΟΚ αλλά και πάλι αυτή η διαφορά δεν εξηγείται. Ο Άρης μπορεί να… σκοτώσει κάθε ομάδα που θα του δώσει χώρο και οι μεσαίοι της βραδυπορουν. Αυτός είναι ο λόγος που τα πάει μια χαρά στα ντέρμπι ενώ στα ματς που οι αντίπαλοι του κλείνονται, πετάει βαθμούς.

Ο νέος προπονητής ανακάτεψε την τράπουλα, έφερε στο προσκήνιο παίκτες που ο Μάντζιος είχε παροπλίσει και τον σε την ψυχολογία της ομάδας. Προφανώς έπαιξε ρόλο ότι με τους περισσότερους στα αποδυτήρια μιλάει την ίδια γλώσσα κι αυτό βοηθάει στην συνεννόηση και δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης. Μη ζητάμε θαύματα από το ένα παιχνίδι στο άλλο.

Άλλωστε δεν είναι και λίγο παίκτες που από συμπλήρωναν τις εντεκάδες στα προπονητικά διπλά να έχουν μετατραπεί σε πρωταγωνιστές. Αυτό συμβαίνει με τους Εμπακατά, Ντουκουρε και Πάλμα. Ο Άρης παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και τώρα πια παίρνει και αποτελέσματα. Πείθει τους οπαδούς τους και τρομάζει τους αντιπάλους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ