Γίνεται αυτοί που πήραν το πρωτάθλημα, να βγάζουν μεγαλύτερη διάθεση;

Γίνεται αυτοί που πήραν το πρωτάθλημα, να βγάζουν μεγαλύτερη διάθεση;

Το χειρότερο για τον Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήταν ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες των φιλοξενούμενων έδειξαν να πιστεύουν περισσότερο στη νίκη.

Όλα πήγαν ευνοϊκά για τον Άρη σε ότι αφορά τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, όμως, η ομάδα του Χερμάν Μπούργος δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και ηττήθηκε εντός έδρας (0-1) από τον Ολυμπιακό.

Με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τεράστια ευκαιρία να γίνει το φαβορί για την πρώτη τετράδα.

Ο Άρης πραγματοποίησε την χειρότερη του εμφάνιση και γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δικαίως, μάλιστα, τόσο στα τελευταία λεπτά, όσο και μετά την λήξη της αναμέτρησης, οι οπαδοί του ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.

Δεν ήταν το πιο άσχημο πράγμα για τον Άρη η ήττα, έστω και αν οι χαμένοι βαθμοί είναι αυτοί που μπορεί να λείψουν στο τέλος και να στοιχίσουν την επίτευξη του μίνιμουμ αποδεκτού στόχου.

Οι κακές εμφανίσεις μιας ομάδας είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Όπως και το να μην «βγει» τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, από αυτά που σχεδίασε ο προπονητής και οι περισσότεροι παίκτες να έχουν απόδοση κάτω του μετρίου. Έστω και αν δεν θα έπρεπε να γίνει σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως το χθεσινό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτό που δεν «χωνεύεται» με τίποτα, είναι ότι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειχναν να θέλουν περισσότερο τη νίκη. Να μπαίνουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στη διεκδίκηση της μπάλας. Του Ολυμπιακού που πριν από λίγες μέρες είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Παρόλα αυτά, αν έβλεπε κάποιος που δεν ήξερε το παιχνίδι, θα νόμιζε ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που «καίγονταν» για βαθμούς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτό είναι που θα πρέπει, ίσως, να προβληματίσει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του Άρη και τον Χερμάν Μπούργος. Και να το διορθώσουν άμεσα, καθώς, βρίσκονται, πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πολύ σημαντική η επιστροφή του Καμαρά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και θα δώσει ώθηση στην επίθεση.

Ακόμα, με αγωνία περιμένει και ο Μπούργος την επιστροφή των Σάσα και Γκάνεα και ειδικά του Ρουμάνου μπακ. Φιλότιμος ο Εμπακατά από την αριστερή πλευρά, ήταν, όμως, ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να αποδώσει με «ανάποδο» πόδι.

Ανεξάρτητα, όμως, από το ποιος θα παίξει το σημαντικό είναι οι παίκτες του Άρη να δείξουν ότι το πιστεύουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ