Ο Σίμε Βρσάλικο και το ηχηρό μήνυμα…

Ο Σίμε Βρσάλικο και το ηχηρό μήνυμα…

Η καλή μεταγραφική μέρα από την αρχή φαίνεται...

Πιστεύει κανείς ότι ο Ολυμπιακός πάει να πάρει δεξί μπακ από το πάνω ράφι αλλά για τις θέσεις εξτρέμ και κεντρικού χαφ θα ψωνίσει από το παρακάτω; Η κίνηση του Ολυμπιακού να φέρει, όπως όλα δείχνουν, στην ομάδα τον Σιμε Βρσάλικο ανάμεσα σε όλα τα άλλα δείχνει τη διάθεση της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου να ενισχύσει τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να αλλάξει την αγωνιστική του εικόνα και να τον κάνει και πάλι ελκυστικό στα μάτια των οπαδών.

Φυσικά το πρώτο ζητούμενο δεν είναι να είναι καλός στο… μάτι αλλά να είναι αγωνιστικά ισχυρός και αποτελεσματικός. Ο Βρσάλικο φαινεται να είναι η πρώτη από μία σειρά σπουδαίων μεταγραφών που θα πραγματοποιήσει το καλοκαίρι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Προτεραιότητα με βάση τις ανάγκες όπως τις οριοθέτησε ο προπονητής είναι ο εξτρεμ και ο κεντρικός χαφ. Στο 10.gr διαβάζετε ότι οι συζητήσεις και για τις δύο περιπτώσεις είναι προχωρημένες ωστε σύντομα να κλείσουν. Αφήνω στην άκρη ότι δεν υπάρχει καλοκαίρι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι να κάνουν μόλις τρεις μεταγραφές…

Παίρνει παίκτη από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Βαζει στο δεξί άκρο της αμυνας του έναν ποδοσφαιριστή σπουδαίες παραστάσεις και εμπειρίες που θα τον βοηθήσει όχι μόνο να ανεβάσει την αποτελεσματικότητα του παιχνιδιού του από το δεξί άκρο αλλά να προσθέσει προσωπικότητα στο σύνολο της ομάδας. Ο διεθνής Κροάτης θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και προσθέσει λίγο από… το ατσάλι με το οποίο «δέθηκε» και ο ίδιος παίζοντας για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης και του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να λύνει με τον καλύτερο τρόπο ένα από τα αγωνιστικά προβλήματα του κυρίως όμως η μεταγραφή του Κροάτη διεθνή φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν οι ερυθρόλευκοι στο μεταγραφικό παζάρι και για τον εξτρέμ που ψάχνουν και για τον παίκτη θα αναλάβει να καθοδηγεί το παιχνίδι της ομάδας.

Παρακολουθώντας κάνεις το πώς κοιμούνται υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα που θα επιδιώξουν να τον ανταγωνιστούν αντιλαμβάνεται ότι το πιο πιθανό είναι να μεγαλώσει η απόσταση που τις χωρίζει από τον Ολυμπιακό. Όλα βέβαια θα κριθούν στο χορτάρι εκεί που θα φανεί τι μπορεί να δώσει κάθε μεταγραφή ανεξάρτητα από το βιογραφικό του παίκτη που έρχεται. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι φανερό ότι οι ερυθρόλευκοι κινούνται με τις λογικές ενός ευρωπαϊκού club και όχι υπολογίζοντας τα φτωχικά δεδομένα του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο αυτό ο Βρσάλικο είναι μόνο η αρχή. Από κει και πέρα είναι θέμα του Μάρτινς να ετοιμάσει την ομάδα στην Αυστρία ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο Μακάμπι Χάιφα την ώρα που η διοίκηση θα δυναμώνει την ομάδα και με άλλους παίκτες τύπου ανάλογου βεληνεκούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ