Χαμός με Σισέ σε Αγγλία και Γαλλία – Και τα 15.000.000 λίρες…

Χαμός με Σισέ σε Αγγλία και Γαλλία – Και τα 15.000.000 λίρες…

Οι Άγγλοι ισχυρίζονται πως η περίπτωση του Παπ Αμπού Σισέ εξετάζεται από πολλές ομάδες της Premier League και της Ligue 1, ενώ αποκαλύπτουν και το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός για να τον παραχωρήσει.

Δημοσίευμα… φωτιά για τον Παπέ Αμπού Σισέ, που φέρεται να έχει κλέψει τις εντυπώσεις πολλών ευρωπαϊκών ομάδων!

Συγκεκριμένα, η «dailystar.co.uk» αναφέρει ότι ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού είναι στο στόχαστρο των Μπράιτον, Γουότφορντ, Νις και Ρεν και κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από το λιμάνι μες το καλοκαίρι.

Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Σενεγαλέζος άσος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων μετά από μια σειρά από εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Champions League και στο Europa League με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς τον… γλυκοκοίταζαν και οι Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ, Άρσεναλ, Έβερτον και Λέστερ.

Οι Άγγλοι θεωρούν σχεδόν σίγουρη την αποχώρηση του από τους πρωταθλητές Ελλάδας και παρουσιάζουν ως νο1 φαβορί για την απόκτηση του την Μπράιτον, αποκαλύπτοντας ότι θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 15 εκατομμυρίων λιρών γα να τον κάνει δικό της.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ έχει καταγράψει 131 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας μάλιστα και 16 γκολ, ενώ ανήκει στους Πειραιώτες από το 2017. Μένει να φανεί αν έχει βάση τον εν λόγω αγγλικό δημοσίευμα σχετικά με το μέλλον του Σενεγαλέζου αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ