Αν ήταν άλλος στη θέση του Μαρινάκη…

Αν ήταν άλλος στη θέση του Μαρινάκη…

Οι πράξεις είναι αυτές που μιλάνε, και αυτές δείχνουν καθημερινά την μια και μοναδική προτεραιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το είχε πει από την αρχή, το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία…

Απλά σκεφτείτε πως θα λειτουργούσε ένας άκρως επιτυχημένος επιχειρηματίας σε όλους τους τομείς που έχει δραστηριοποιηθεί αν ήταν ο μεγαλομέτοχος μιας ποδοσφαιρικής ομάδες στην Σούπερ Λιγκ και ταυτόχρονα και μιας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Απλά αναρωτηθείτε τι θα συνέβαινε και ποιες θα ήταν οι προτεραιότητες του. Που θα ποντάρετε τα λεφτά σας; Που θα επιλέγατε πως θα έριχνε το βάρος της προσοχής του, αν όχι όλη την προσοχή του; Στην Σούπερ Λιγκ της Ελλάδας, και ας έχει τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας ή στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου;

Ρητορικές οι ερωτήσεις. Αν ήταν άλλος στη θέση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι δεδομένο πως θα ασχολούταν από το πρωί μέχρι το βράδυ με την Πρέμιερ Λιγκ. Γιατί; Γιατί επιχειρηματικά είναι το λογικό.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Το είχε πει όταν αναλάμβανε πριν πέντε χρόνια την Νότιγχαμ Φόρεστ. «Και δέκα Νότιγχαμ να αγοράσω και πενήντα Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλα».

Τα λόγια θα πει κανείς είναι εύκολα. Όταν όμως μιλάμε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη οι πράξεις προηγούνται. Οι πράξεις «απαντάνε» και… βουλώνουν στόματα. Οι πράξεις είναι αυτές που μιλάνε πάντα και στην περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη αυτό είναι κανόνας.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ φροντίζει καθημερινά να επιβεβαιώνει πως η «καψούρα» του, το μεράκι του, η απόλυτη προτεραιότητα του είναι η μεγάλη του αγάπη. Ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός που κυριαρχεί παντού, και στον αγωνιστικό χώρο αλλά όπως φάνηκε περίτρανα και στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου και στην Σούπερ Λιγκ. Εκεί όπου πανηγυρικά πρόεδρος της είναι εδώ και λίγες ώρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Γιατί το επέλεξε; Για να βρεθεί επιτέλους ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι σύλλογοι της Λίγκας. Γιατί το καλό της Λίγκας είναι το καλό όλων των ομάδων. Από τον Ολυμπιακό έως τον τελευταίο του πρωταθλήματος. Γιατί θέλει να δει το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκεται εκεί που πρέπει, εκεί που του αξίζει, στα κορυφαία της Ευρώπης. Και είναι δεδομένο πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του. Αν θέλουν και οι υπόλοιποι θα φανεί σύντομα.

Το σημαντικό είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εδώ. Ψυχή και σώμα για τον Ολυμπιακό του. Για την ομάδα της καρδιάς του, για αυτόν που δεν σταματά να ονειρεύεται όπως αποδεικνύουν και οι κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση της ομάδας. Οι πράξεις που λέγαμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ