Η κλεψύδρα αδειάζει, η ΑΕΚ καλείται να… τρέξει

Η κλεψύδρα αδειάζει, η ΑΕΚ καλείται να… τρέξει

Η ΑΕΚ «πονάει» στο κέντρο της άμυνας και μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφική προσθήκη. Ο χρόνος αρχίζει και πιέζει ασφυκτικά...

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Γιενς Γιόνσον είναι τα δύο πρώτα «χτυπήματα» της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ομολογουμένως, η επιτακτική αναβάθμιση στο χώρο του κέντρου σιγά σιγά επιτυγχάνεται. Ο δικέφαλος προσέθεσε στο ρόστερ του δύο αρκετά σημαντικά «γρανάζια» που αναμένεται να προσφέρουν αρκετές βοήθειες στο παιχνίδι του Ματίας Αλμέιδα.

Φυσικά, πάντα στο κάδρο βρίσκεται το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα, με την υπόθεση ωστόσο να έχει καταντήσει… σίριαλ. Μέρες ολόκληρες προσπαθεί να επιτύχει deal με την Θέλτα η Ενωση, που έχει ρίξει όλο το βάρος σε αυτή την περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Αιχμές του Λάζαρου ότι η… ΑΕΚ δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στην εθνική ομάδα

Βεβαίως, δεν είναι μόνο ο άξονας που απαιτεί μεταγραφικές… ενέσεις. Είναι και το κέντρο της άμυνας. Εκεί που ο δικέφαλος πονάει χρόνια. Πραγματικά, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Πόσοι και πόσοι κατέφθασαν στα Σπάτα ως «ηγέτες» για τα μετόπισθεν, αλλά κατέληξαν να βολοδέρνουν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Χνιντ, Νεντελτσιάρου, είναι μόνο δύο από τα μεταγραφικά… βατερλώ των τελευταίων χρόνων.

Που θέλω να καταλήξω λοιπόν; Σε πέντε μέρες η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου και θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Μέχρι στιγμής και παρόλο που έχει εμπλακεί σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις (Βιτάο έμεινε στην Ιντερνασιονάλ), δεν έχει περάσει κάποιος στόπερ την πόρτα των Σπατων.  Ο χρόνος αρχίζει να πιέζει τους κιτρινόμαυρους. Ευρωπαϊκό ματς μπορεί να μην υπάρχει στο εφετινό καλεντάρι, αλλά είναι δεδομένη η επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να έχει στην Ολλανδία τουλάχιστον έναν νέο κεντρικό αμυντικό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν και σκοπεύουν να εντάξουν στο ρόστερ τους δύο στόπερ. Περιθώρια για νέες, εγκληματικές επιλογές σε αυτή τη θέση φυσικά και δεν υπάρχουν. Η ΑΕΚ καλείται να… τρέξει προκειμένου να λύσει το χρόνιο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Ο χρόνος δεν είναι υπέρ, η προετοιμασία στην Ολλανδία βρίσκεται προ των πυλών και οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται άμεσα στόπερ. Και φυσικά, από την εξέλιξη των μεταγραφικών υποθέσεων θα κριθεί και ο Ράντεκ Κουχάρσκι…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ