Ολυμπιακός: Οι αναβαθμίσεις που χρειαζόταν

Ολυμπιακός: Οι αναβαθμίσεις που χρειαζόταν

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση των Χουάνγκ και Λέιντνερ βάζει στη… μηχανή του, τα στοιχεία που του έλειπαν.

«Έλιωσαν» στο YouTube οι φίλοι του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες. Όχι για να δουν τα συνηθισμένα βίντεο – ανάλογα με τα γούστα του καθενός – αλλά για να τσεκάρουν τους δύο παίκτες που «έσκασαν μύτη» εκεί που κανείς δεν το περίμενε.

Το μυαλό όλων στο λιμάνι βρίσκεται φυσικά στον επαναληπτικό με την Μακάμπι, αλλά αποδείχθηκε περίτρανα ότι τα μεταγραφικά δεν είχαν μπει στο περιθώριο. Οι διοικούντες έψαχναν και αφού κατέληξαν σε συμφωνία, δεν μπορούσαν να τις κρατήσουν κρυφές. Για τον απλούστατο λόγο, ότι ζούμε στην εποχή των social media, στα οποία οι ειδήσεις ταξιδεύουν σε χρόνο ρεκόρ.

Τόσο η απόκτηση του Χουάνγκ, όσο και η μεταγραφή του Λέιντνερ ανακοινώθηκαν από συναδέλφους στο Twitter. Το θέμα μας φυσικά δεν είναι τα τιτιβίσματα, αλλά η ποιότητα των δύο παικτών και τι περιμένει να κερδίσει η ομάδα από τις δύο αυτές προσθήκες.

«Λιώνοντας» και εγώ στο YouTube, μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι Πειραιώτες κινήθηκαν και απέκτησαν τους δύο παίκτες, για να προσθέσουν στο παιχνίδι της ομάδας, στοιχεία που έλειπαν. Έχουμε και λέμε.

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ είναι ένα χαφ με καλή τεχνική, τακτική παιδεία και γρήγορη σκέψη και μεταβίβαση. Ο Νοτιοκορεάτης θα ομορφύνει το παιχνίδι της ομάδας, αφού διαθέτει εξαιρετική πάσα και μπορεί να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του, τόσα στα άκρα όσο στον άξονα.

Αμυντικά δεν διστάζει να βάζει τα πόδια του στη φωτιά και σίγουρα δεν μαρκάρει με τα μάτια.

Ο Λέιντνερ τώρα, μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μπακ υψηλού επιπέδου. Το γεγονός ότι στα 20 του χρόνια, μετρά τρεις συμμετοχές στην Εθνική Ισραήλ, μιλά από μόνο του και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Τα περισσότερα στιγμιότυπα με τον νεαρό αριστερό μπακ, δείχνουν κινήσεις του στο επιθετικό κομμάτι. Ανεβαίνει στην επίθεση, θα κάνει ντρίμπλα, θα πασάρει, θα σεντράρει. Είναι γρήγορος και θα διεκδικήσει τη θέση του βασικού από τον Ρέαμπτσιουκ.

Ο Μολδαβός, είναι τιμιότατος ποδοσφαιριστής Θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Τρέχει ασταμάτητα και είναι αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Αυτό που του λείπει είναι να βοηθά στο επιθετικό κομμάτι, μιας και δεν εμπιστεύεται τη σέντρα του. Κάτι που έχει ο Ισραηλινός, για τον οποίο δεν μπορώ να σας γράψω πολλά για τις αμυντικές του ικανότητες, μιας και όπως σας προανέφερα τα περισσότερα στιγμιότυπά του, αφορούν τις επιθετικές του κινήσεις.

Απομένει το εξτρέμ, αλλά πριν από την επόμενη μεταγραφή ο Ολυμπιακός πρέπει με την στήριξη του κόσμου να περάσει τη Μακάμπι. Τα υπόλοιπα στην πορεία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ