Κάθε Κυριακή θα είναι γιορτή για την ΑΕΚ

Κάθε Κυριακή θα είναι γιορτή για την ΑΕΚ

Μεγάλη η δίψα του κόσμου της ΑΕΚ. Φάνηκε περίτρανα και στην Κύπρο...

Τρέλα και πανικός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ. Πράγμα, απολύτως λογικό. Λίγες μέρες απέμειναν για την ιστορική επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κόσμος της Ένωσης δεν κρατιέται. Φαίνεται περίτρανα με τα εισιτήρια διαρκείας που κάνουν… φτερά, φάνηκε και στην Κύπρο. Εκεί που πολλοί φίλοι του δικεφάλου έσπευσαν να υποδεχθούν και να αποθεώσουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Πήρε… φωτιά το Μακάρειο Στάδιο, με τον κόσμο, να εκδηλώνει με τον τρόπο του την αγάπη του προς τους παίκτες.

Θα είναι μια διαφορετική χρονιά για όλο τον κιτρινόμαυρο πλανήτη. Τα πρώτα δείγματα επιβεβαιώνουν πως κάθε ματς της ΑΕΚ θα είναι και ένα πάρτι. Μια ξεχωριστή γιορτή.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: «Διαιτησία επιπέδου τοπικού πρωταθλήματος – Ντροπή»

Η δίψα των κιτρινόμαυρων φιλάθλων είναι μεγάλη. 19 χρόνια μακριά από το «σπίτι» στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι πάρα πολλά. Η ΑΕΚ «ξεσπιτώθηκε», έπαιξε σε κάθε πιθανό και απίθανο γήπεδο και τα πάντα σε λίγο καιρό, θα αποτελούν απλά ανάμνηση. 21.000 έχουν ήδη κλείσει θέση στην Opap Arena, με τα μαγικά χαρτάκια να κάνουν φτερά με αμείωτους ρυθμούς.

Ο κόσμος της ΑΕΚ στέλνει το μήνυμα. Δε θα πέφτει… καρφίτσα στο νέο γήπεδο. Όπως και στις υπόλοιπες περιοχές που θα πηγαίνει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, είναι δεδομένο πως θα επικρατεί το ανάλογο ντελίριο ενθουσιασμού. Είναι η χρονιά της Αγιά Σοφιάς, η χρονιάς της επιστροφής.

Βεβαίως και οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, έχουν επιφέρει κύμα αισιοδοξίας στις τάξεις των κιτρινόμαυρων οπαδών. Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και Βίντα είναι προσθήκες που ανεβάζουν επίπεδο τον δικέφαλο. Ο κόσμος έχει πληγωθεί αρκετά και δε θέλει να αντικρίσει ξανά το… χάλι των προηγούμενων ετών. Φυσικά, κενά συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά θεωρείται δεδομένο, πως η ΑΕΚ θα καλύψει αργά ή γρήγορα τις ανάγκες της.

Η ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών της «Αγιά Σοφιάς» και ο κόσμος περιμένει πως και πως τη μεγάλη στιγμή. Ορόσημο για την κιτρινόμαυρη ιστορία η εφετινή χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ