ΑΕΚ: Ταξίδι για στόπερ ο Κουχάρσκι

ΑΕΚ: Ταξίδι για στόπερ ο Κουχάρσκι

Η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός στόπερ και ο Κουχάρσκι θα ταξιδέψει στο εξωτερικό με σκοπό να κλείσει μεταγραφή...

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν σε Superleague και κύπελλο, η οποία θα την βρει στο νέο της σπίτι, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η «Ένωση» θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι στην Αγιά Σοφιά την 2η αγωνιστική (28/08).

Εκτός αυτού, στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο θέλουν να είναι πλήρως έτοιμοι και σε αγωνιστικό επίπεδο, για αυτό η αναζήτηση νέων ποδοσφαιριστών για καίριες θέσεις, δεν σταματάει.

Σύμφωνα με τη «LiveSport», ο «δικέφαλος» «δουλεύει» την περίπτωση ενός συγκεκριμένου στόπερ, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» του Ντάνι Άλβες για Μπαρτσελόνα: «Την προηγούμενη φορά με έδιωξαν από την πίσω πόρτα»

Προτεραιότητα της ΑΕΚ άλλωστε είναι η απόκτηση ενός σέντερ μπακ που θα συνθέσει ένα ισχυρό δίδυμο στα μετόπισθεν της, μαζί με τον Ντομαγκόι Βίντα.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Κουχάρσκι θα ταξιδέψει στο εξωτερικό έτσι ώστε να έρθει σε επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο με τον ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει την ομάδα του με στόχο να καταφέρει να τον πείσει να υπογράψει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ