Ο κόσμος απόψε θα πετάξει στα σκουπίδια το hashtag της ντροπής

Ο κόσμος απόψε θα πετάξει στα σκουπίδια το hashtag της ντροπής

Δεν χρειαζόμαστε αυτή την παράνοια φασισμού. Και δεν τους έχει ανάγκη η Εθνική ομάδα.

Η φωτογραφία των αδερφών Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας έκανε τον γύρο του κόσμου και κέρδισε χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια. Έως και ο Λεμπρόν Τζέιμς σχολίασε με φλόγες κάτω από την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο τη συγκεκριμένη εικόνα. Κι όμως, υπήρξαν κάποιοι… Ελληνάρες που όχι μόνο δεν τους άρεσε, αλλά αποφάσισαν να φτιάξουν και hashtag στο Twitter προκειμένου να διαδώσουν την καφρίλα τους. Ή καλύτερα, τον ρατσισμό τους.

Το «#not_my_national_team» είναι το hashtag της ντροπής που εμφανίστηκε και – ευτυχώς – καταδικάστηκε από τους περισσότερους στα Social Media. Δεν αρέσει σε κάποιους η Εθνική ομάδα των Αντετοκούνμπο. Δεν πειράζει. Ξυδάκι. Ας πάρουν το hashtag που δημιούργησαν και ας ασχοληθούν με κάτι άλλο.

Ας αναζητήσουν και το επόμενο φασιστικό κόμμα που θα ψηφίσουν στις εκλογές, ας αποθεώσουν τον φασισμό και… έξω από την πόρτα της Εθνικής ομάδας και κάθε Εθνικής ομάδας, όχι μόνο αυτής του μπάσκετ.

Το σύνολο των Ελλήνων είναι πλάι στον Γιάννη, τον Θανάση, τον Κώστα, τον Άλεξ. Όπως είναι πλάι στον Καλάθη, τον Σλούκα, τον Παπανικολάου, τον Παπαγιάννη και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν τη μεγάλη πρόκληση του Eurobasket μπροστά τους. Όσοι δεν γουστάρουν την Εθνική ομάδα πρέπει να είναι σίγουροι πως πρώτα δεν τους γουστάρει η Εθνική ομάδα. Και κυρίως ο κόσμος που τη στηρίζει.

Η πρώτη μεγάλη απάντηση προς αυτή τη φασιστική παράνοια θα έρθει απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Στο φιλικό απέναντι στην Ισπανία όπου το στάδιο θα γεμίσει από χιλιάδες Έλληνες που θα αποθεώσουν τους Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα παιδιά. Μακριά από τους κάφρους, τους φασίστες και τους επικίνδυνους.

Δεν τους έχει ανάγκη η Εθνική ομάδα. Δεν τους έχει ανάγκη κανείς μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ