Ντέμης: «Μου αρέσει να βλέπω τον Αραούχο αρχηγό στην ΑΕΚ»

Ντέμης: «Μου αρέσει να βλέπω τον Αραούχο αρχηγό στην ΑΕΚ»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης χαρακτήρισε ηγέτη τον Σέρχιο Αραούχο, τονίζοντας πως του άρεσε που τον είδε να φοράει το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την εικόνα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Superleague, όπου επικράτησε της Λαμίας εκτός έδρας με 3-0, ενώ αναφέρθηκε και στην προώθηση του Σέρχιο Αραούχο ως αρχηγό.

«Η ΑΕΚ έπαιξε με 3-6-1, έπαιξε με 6 χαφ, πίεσε παραπάνω και οδήγησε την άμυνα της Λαμίας σε λάθη», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του στη NOVA και στη συνέχεια μίλησε για τον «Τσίνο»: «Μου αρέσει να βλέπω τον Αραούχο με το περιβραχιόνιο. Του πάει. Είναι ηγέτης».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Δέκα μέρες εκτός ο Μάγκνουσον, χάνει το ματς με τον ΟΦΗ

Για τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι της Ένωσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σημείωσε: «Είδαμε μερικά πράγματα από την ΑΕΚ. Ο Τσούμπερ ήταν αρκετά ενεργητικός, καθώς σουτάρει και παίρνει πρωτοβουλίες.

Είναι ωραίο να αλλάζουμε τους παίκτες, όμως χρειάζεται να έχουν συνοχή. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πάντα πέντε αλλαγές στο παιχνίδι. Μου άρεσε πάρα πολύ και ο Σιμάνσκι, έκανε πάρα πολλά κλεψίματα και ψηλά στον αγωνιστικό χώρο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ