Το τεράστιο κέρδος της «βόμβας» Μαρσέλο

Το τεράστιο κέρδος της «βόμβας» Μαρσέλο

Ο κόσμος φτιάχτηκε, ζεστάθηκε, περιμένει να τον δει στα ερυθρόλευκα. Είναι καλός παίκτης ο Μπιέλ;

Υπάρχουν μέρες που πραγματικά δεν ξέρεις από που να αρχίσεις να γράφεις. Για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφή του Μαρσέλο; Για το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Μπιέλ. Για την επιστροφή στα χαμόγελα των φίλων της ομάδας; Για το ματς με τη Ναντ που ακολουθεί; Για τις επόμενες κινήσεις;

Θα προσπαθήσω να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά. Μια συνηθισμένη μέρα μου, είναι να με παίρνουν τηλέφωνο φίλοι μου Ολυμπιακοί και να με ρωτάνε αν θα πάρουμε παίκτη, αν θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Το ίδιο και στο messenger, όταν φυσικά βλέπω τα μηνύματα.

Ειλικρινά είχε καιρό, να με πάρουν και να με ρωτήσουν πότε θα φτάσει στη χώρα μας, μεταγραφικό απόκτημα. «Έλα, καλημέρα. Είμαστε έξι φίλοι εδώ στο Πόρτο Ράφτη και έχουμε φτιαχτεί (το γράφω κομψά…). Πότε έρχεται ο Μαρσέλο, γιατί ετοιμαζόμαστε για αεροδρόμιο», με ρώτησε ο Τόλης. Στη συνέχεια, το ίδιο τηλεφώνημα, το δέχθηκα από τον Σταύρο, τον Κώστα, τον Σταμάτη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού φτιάχτηκε. Το είδατε και από τι εικόνες στην εξέδρα, στο ματς με τον Ιωνικό. Εμφανίστηκαν οι σημαίες της Βραζιλίας και κάποιοι, πιο εκδηλωτικοί φόρεσαν περούκα, που να μοιάζει με τα χαρακτηριστικά μαλλιά του 34χρονου Βραζιλιάνου.

Αυτό είναι το τεράστιο κέρδος της μεταγραφής Μαρσέλο. Ο κόσμος χάρηκε, ο κόσμος ζεστάθηκε, ο κόσμος περιμένει να πάει αεροδρόμιο για να υποδεχθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο θρύλος της Ρεάλ, μπήκε στην οικογένεια του Θρύλου και πρόκειται για κίνηση ματ της διοίκησης.

Σε μια σεζόν που δεν ξεκίνησε καλά, που χρειάστηκε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλαγή στον μεταγραφικό σχεδιασμό και ψυχοφθόρες προκρίσεις για να μπει η ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ήρθε η μεταγραφή Μαρσέλο για να τα σαρώσει όλα. Και όλοι να περιμένουμε το αύριο και την στιγμή που θα δούμε την παικτάρα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Τελεία και παύλα.

Ακόμα δεν είδατε τίποτα

Είχα καιρό να ανοιχτώ τόσο για ποδοσφαιριστή, Το έγραψα και στην προηγούμενη επικοινωνία μας, το είπα και αρκετές φορές στο ραδιόφωνο. Ο Μπιέλ είναι εξαιρετική μεταγραφή και παίκτης που θα αγαπήσει ο κόσμος.

Στην πρώτη του εμφάνιση, ο 25χρονος Ισπανός και χωρίς να ξέρει καλά καλά τα ονόματα των συμπαικτών του, απέδειξε γιατί ο Ολυμπιακός έδωσε έξι εκατομμύρια στην Κοπεγχάγη για να τον αποκτήσει. Πανέμορφο γκολ και ασίστ κόντρα στον Ιωνικό και στη συνέχεια θα δούμε πολλές τέτοιες εμφανίσεις.

Εγώ θα το γράψω ξανά. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά χρειάζεται χρόνος για να δείξει η ομάδα το πραγματικό της πρόσωπο. Χρειάζεται στήριξη και υπομονή. Και όλα θα γίνουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ