Ο τεράστιος «Ζιζού»

Ο τεράστιος «Ζιζού»

Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε μετά το γκολ της πρόκρισης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το καλύτερο τακουνάκι της καριέρας του.

Να ξεκινήσω διευκρινίζοντας ότι σε καμιά περίπτωση δεν έχω εχθρική διάθεση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το αντίθετο, μάλιστα. Είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ισπανία. Δεν μπορεί, όμως,  ένα τέτοιο παιχνίδι όπως αυτό που είδαμε με την Γιουβέντους να κρίνεται έτσι.

Είμαι απο τούς τυχερούς που πρόλαβα τον Ζινεντίν Ζιντάν όχι με κουστούμι, αλλά με φανέλα και σορτσάκι. Τον είδα να κάνει μαγικές ντρίμπλες, τον είδα να περνάει αντιπάλους με τακουνάκια, να πετυχαίνει γκολάρες σε κρίσιμα παιχνίδια.

Η χθεσινή του αντίδραση μετά το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Ρόναλντο και το οποίο χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης στην ομάδα του, ήταν η καλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα ποδοσφαιρικής και προπονητικής του καριέρας. Μπήκε στα αποδυτήρια, σεμνά, ταπεινά, όπως ένας άνθρωπος που έχει βιώσει τι σημαίνει αδικία σε αγώνα υψηλού επιπέδου.

Αυτός είμαι και ο λόγος που όσο καλός ποδοσφαιριστής και αν είναι,  όσα γκολ και αν βάλει, οσο καταπληκτικός αθλητής και αν είναι, ο Κριστιάνο Ρόναλντο ποτέ δεν θα φτάσει στα μάτια μας ως προσωπικότητα τον Ζιντάν και άλλους μεγάλους του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ακόμα και αν βάλει δέκα γκολ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και χαρίσει το τρόπαιο στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ