Η αριστερή γάμπα του Χουάνγκ, ο γρίφος, η Φράιμπουργκ και το βίντεο «φτάνει πια» του Κορμπεράν…

Η αριστερή γάμπα του Χουάνγκ, ο γρίφος, η Φράιμπουργκ και το βίντεο «φτάνει πια» του Κορμπεράν…

Ο Κορμπεράν ετοιμάζει τον Ολυμπιακό χωρίς τον Ινμπόμ Χουάνγκ, ψάχνει λύση για να αλλάξει την εικόνα και ανέβασε τους τόνους στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να αντιδράσει. Και αυτό γίνεται μόνο μέσα από τα θετικά αποτελέσματα. Μέσα από σημαντικές νίκες, σε μεγάλους αγώνες. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν έναν τέτοιο μπροστά τους. Εχουν τη μεγάλη μάχη με τη Φράιμπουργκ αύριο το βράδυ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια τη σεζόν. Απέναντι σε ένα εξαιρετικό σύνολο, που αυτή τη στιγμή φιγουράρει στη 2η θέση της Μπουντεσλίγκα.

Οι Γερμανοί έρχονται με σκοπό να κάνουν το 2 στα 2 και να εκμεταλλευτούν το κακό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Και αυτό είναι που πρέπει να βρει τρόπο να αποτρέψει ο Κάρλος Κορμπεράν και οι συνεργάτες του. Ο Ισπανός τεχνικός έχει έναν δυσεπίλυτο γρίφο μπροστά του.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του Κώστα Τσιμίκα: «Έλαμψε» κόντρα στον Άγιαξ ο Greek Scouser (pics, vids)

Πρέπει να κάνει τον Ολυμπιακό πιο σταθερό αμυντικά. Πρέπει να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές και τον σωστό σχηματισμό, ώστε να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο που θα ανταποκριθεί στις υψηλές και ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός ευρωπαϊκού αγώνα.

Εχει μπροστά του ένα στοίχημα περίπλοκο. Διότι οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να νικήσουν εάν θέλουν να έχουν σοβαρές πιθανότητες να μπουν στην κουβέντα της πρόκρισης. Αλλά και πέραν αυτού. Χρειάζονται μια μεγάλη νίκη. Για να αλλάξουν

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κορμπεράν και τον εμποδίζει να ετοιμάσει την ομάδα που θα ήθελε, είναι το γεγονός ότι δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Ινμπόμ Χουάνγκ για την αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη με τους συμπαίκτες του, συνεχίζει να μην αισθάνεται καλά την αριστερή του γάμπα, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπείες.

Ο Κορμπεράν θα τον περιμένει και σήμερα, ώστε να τον έχει στη διάθεσή του, έστω για αλλαγή, ωστόσο ρεαλιστικά, δεν γίνεται οι πρωταθλητές να εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε έναν εξαιρετικό, μεν, ποδοσφαιριστή που ωστόσο είναι ανέτοιμος. Την ίδια ώρα που είναι αμφίβολη και η παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά.

Σε αντίθεση με τον Πιερ Κούντε, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση που έλαβε χώρα στο Ρέντη, ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε βίντεο χθες στους παίκτες που έπαιξαν με τον Βόλο. Επεσήμανε τα λάθη τους.

Ζήτησε να τελειώσουν τα… δώρα στους αντιπάλους και ελπίζει ότι αυτή την αλλαγή θα τη διαπιστώσει αύριο. Μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα, αυτό ήταν και η απαίτησή στην ομιλία που έκανε. Να σταματήσουν τα λάθη και οι επιπολαιότητες. Να σταματήσει ο Ολυμπιακός να βάζει τρικλοποδιές στον εαυτό του στη διάρκεια των αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ