Ο Κλαπανάρας από τα Τρίκαλα, τι θα κερδίσει;

Ο Κλαπανάρας από τα Τρίκαλα, τι θα κερδίσει;

Ο Κώστας Καίσαρης σχολιάζει τις πασχαλινές ευχές της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και αποφαίνεται: Αν αλλάξει η κατάσταση και γίνει ο Κυριάκος πρωθυπουργός, ο Κλαπανάρας από τα Τρίκαλα τι θα κερδίσει;

Η ΣΥΜΠΑΘΗΣ τάξη των πολιτικών, βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Και για να το πούμε με τη μία, ποιος ασχολείται μαζί τους; Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι, αν είπε κάτι ο Κωστής Χατζηδάκης, η αν μπινελίκιασε κανέναν Νεοδημοκράτη, ο Πολάκης. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Δεν παλεύει μόνο με τους κομματικούς και εσωκομματικούς αντιπάλους, ο πολιτικός. Παλεύει, για τη δημοσιότητα, με τα θηρία. Με το Survivor. Με τη κάθε Ράνια Κωστάκη, Αθηνά Οικονομάκου και Ευαγγελία Πλατανιώτη, που πάνε «στην Υγειά μας», την ποιοτική εκπομπή, του Σπύρου Παπαδόπουλου. Και διαγωνίζονται λικνίζοντας τα οπίσθιά τους με χάρη, στον ελληνοπρεπή χορό του τσιφτετελιού. Έχει να αντιπαλέψει με τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που καταριέται τους ομοσέξουαλς. Τον Ιβάν Σαββίδη που μπουκάρισε με το περίστροφο στη ζώνη, αλά- Τζων Γουέιν. Με το ανάποδο ψαλίδι του Ρονάλντο. Με τον Ερντογάν που έδωσε την εντολή να απαχθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί. Με τον Τραμπ που πάει να κάνει πόλεμο Συρία. Με τον Νταλάρα που θα ξανατραγουδήσει δωρεάν. Στο, όλοι μαζί μπορούμε, του Αλαφούζου, για να έχουνε κι οι φτωχοί ένα πιάτο φαΐ. Με τον τον Αντώνη Ρέμο και την Μπόσνιακ, που δεν ησυχάζουνε με τίποτα. Ο ανταγωνισμός για τη δημοσιότητα, είναι σκληρός. Αδυσώπητος. Δεν σταματάει ποτέ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ είναι υποχρεωμένος να σπάσει το κεφάλι του. Να βρει τον τρόπο, να κερδίσει τα δέκα λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν. Γι’ αυτό τους βλέπεις να κάνουν διάφορα τρελά και περίεργα. Ο Λοβέρδος μέχρι που πήγε κι έπαιξε μπάσκετ σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Άδωνις έχει πάρει σβάρνα όλους τους Μαραθώνιους Αττικής και περιχώρων. Τώρα το Πάσχα οι άνθρωποι ανταλλάσσουν ευχές. Είτε τηλεφωνικά, είτε με μηνύματα. Οι κανονικοί άνθρωποι. Οι πολιτικοί όχι. Το μυαλό του πολιτικού είναι αλλού. Ο πολιτικός σκέφτεται πως θα πάρει τη δημοσιότητα, που λέγαμε. Δεν σταματάει να πάρει ανάσα. Δεν κάνει ούτε ένα ρεπό. Κάπως έτσι λοιπόν η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αφού έσπασε το κεφάλι της κατάφερε να βρει κάτι για να πρωτοτυπήσει. Για να κάνει ντόρο. Στο πασχαλινό μήνυμά της δεν αρκέστηκε στα κοινά και τετριμμένα. Έβαλε και πολιτική σάλτσα: «Εύχομαι Ανάσταση στις καρδιές των Ελλήνων που τόσο πολύ έχουν υποφέρει από τον Γολγοθά που τους έχει βάλλει ο Σύριζα να ανέβουν».

ΜΕ ΤΗΝ εν λόγο Άννα Μισέλ, να έχει διακριθεί και στο παρελθόν για τις ιδιαίτερα σημαντικές παρεμβάσεις. Όταν είχε κληθεί στη τηλεόραση για να σχολιάσει τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών και απεφάνθη: «Ο Σουλτς τον ήπιε τελείως». Παρά τα πτυχία από τα πανεπιστήμια της Πενσυλβάνια, της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, της Μαδρίτης και της Αβινιόν της Γαλλίας. Παρά το γεγονός, ότι την έχει βαφτίσει ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, είναι ένα κορίτσι λαϊκό. Και για το λόγου το αληθές όταν είχε εξομολογηθεί στη ποιοτική εκπομπή Happy Day του Άλφα, ότι είναι σφόδρα ευτυχισμένη γιατί βρήκε τον έρωτα της ζωής της. Και με ποιο τρόπο μάλιστα; Με προξενιό. Κι εδώ που τα λέμε να τρέχει στα πενήντα της χρόνια, στα μπαρ και στα κλαμπ για να βρει άντρα, δεν θα ήταν ότι καλύτερο. Εξηγώντας, η ίδια το πως και το γιατί: «Μια κοπέλα είμαι. Έχω βρει τον έρωτα της ζωής μου. Μας γνώρισαν φίλοι. Το λες και προξενιό. Είχα κάνει τάμα πέρυσι. Υγεία και θέλω να βρω, τον έρωτα της ζωής μου. Κι ο καλός θεός μου τον έστειλε. Κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπος μου, από τη πρώτη στιγμή που ακούμπησα το κεφάλι μου στο μπράτσο του». Σα να βλέπεις τη Ρένα Βλαχοπούλου με τον Αντρέα Μπάρκουλη στη Κόμισα της Κέρκυρας.

ΕΙΝΑΙ αυτό ακριβώς, που έχει πει ο ποιητής: «Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω απ’ τη Ζουζού κι απ’ τη Κοκό ποια θα διαλέξω». Κάτσε εσύ στη μέση και να έχεις εκ δεξιών την Άννα Μισέλ και εξ ευώνυμων την Ελένη Αυλωνίτου. Δεν γλυτώνεις με τίποτα. Δηλαδή κατά την Άννα Μισέλ για τον Γολγοθά που τραβάνε οι Έλληνες φταίει ο Σύριζα και μόνο. Από προκύπτει όμως, ότι αν ψηφίσουμε όλοι μαζί Κυριάκο θα επέλθει η Ανάσταση. Για την Άννα Μισέλ σίγουρα. Υπουργός θα γίνει. Ο Κλαπανάρας από τα Τρίκαλα με το που θα πάρει, η Άννα Μισέλ τη θέση της Θεανώς τι θα κερδίσει;

Στη μουσική επιλογή Blues Wire-Watermelon Man.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ