Μαρσέλο, Χάμες και ΟΛΑ από την αρχή!

Μαρσέλο, Χάμες και ΟΛΑ από την αρχή!

Αυτό που βλέπουμε φέτος ουδεμία σχέση έχει με τον Ολυμπιακό που χρειάζεται επειγόντως restart!

Χωρίς αρχή και τέλος. Χωρίς τα βασικά συστατικά που τον ανέδειξαν σε Θρύλο. Χωρίς νεύρο, χωρίς πάθος, χωρίς να… πετάγεται η φλέβα. Μια ομάδα που φοράει την ερυθρόλευκη ριγωτή αλλά ουδεμία σχέση έχει με τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα που ψάχνει να βρει την χαμένη ταυτότητά της.

Αυτή που απώλεσε σιγά αλλά σταθερά από την περσινή σεζόν και που από το καλοκαίρι και μετά παλεύει να βρει τον εαυτό της. 12 επίσημα ματς την φετινή σεζόν, 2 νίκες για τον Ολυμπιακό, καμία στην Ευρώπη. Δύο ήττες στον όμιλο και αυτό δεν είναι το χειρότερο. Η εικόνα είναι αυτή που σε κάνει να σκέφτεσαι πόσο δύσκολο και ανηφορικό είναι το μέλλον για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3: «Ελαμψε» μόνο ο… Χάμες

Στη Γαλλία οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν από το πουθενά με τον βαθμό στο χέρι αλλά τον… πετάξαν στα χασομέρια. Στο Καραϊσκάκη δεν έπαιξαν ποτέ απέναντι σε μια καλή ομάδα που έβαλε την μπάλα κάτω και πήρε πολύ πιο εύκολα από ότι περίμενε μια άνετη νίκη. Ο Ολυμπιακός που σε ολόκληρο το 90λεπτο είχε μια ουσιαστικά ευκαιρία.

Με την εικόνα που δείχνει από την αρχή της σεζόν ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία τύχη πουθενά. Θα πρέπει να τα αλλάξει ΟΛΑ, να ξεκινήσει από την αρχή με υπομονή και πλάνο.

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σε ένα ρόστερ που αλλάζει διαρκώς με τον προπονητή να έχει την πολυτέλεια να υπολογίζει σε σούπερ σταρ όπως ο Μαρσέλο αλλά και ο Χάμες που από σήμερα είναι και επίσημα «ερυθρόλευκος». Δυο top class ποδοσφαιριστές που έχουν όλο το «πακέτο» για να φέρουν τον νέο «αέρα» που χρειάζεται επειγόντως ο Ολυμπιακός.

Ο Χάμες, ο Μπακαμπού, ο Σαμασέκου και ο Κασάμι αλλάζουν σε σημαντικό βαθμό την δυναμική του ρόστερ για τον προπονητή που έτσι και αλλιώς έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Όσα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της διοίκησης έγιναν, και με το παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του δύο ποδοσφαιριστές που έχουν διαπρέψει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η μπάλα πλέον βρίσκεται μεταφορικά και κυριολεκτικά στον προπονητή και τους παίκτες. Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός, ο χρόνος πιέζει. Η ομάδα ψάχνει την ταυτότητά της αλλά την Κυριακή έχει ένα ακόμη απαιτητικό ματς να αντιμετωπίσει για το πρωτάθλημα. Και μετά μια διακοπή που μπορεί να προσφέρει χρόνο για πολύ δουλειά, για να μπουν όσο πιο καλά γίνεται στην ομάδα όλοι οι νέοι παίκτες και για να μπορέσουμε από τον Οκτώβριο να αρχίσουμε να βλέπουμε ξανά έναν κανονικό Ολυμπιακό.

Οι δύο «βόμβες» με Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες μπορούν να εγγυηθούν με την παρουσία τους στην ομάδα την αγωνιστική αλλαγή. Θα χρειαστεί όμως να ακολουθήσουν όλοι σε έναν Ολυμπιακό που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του και που καλείται να αλλάξει και αγωνιστικά. Χρόνος υπάρχει, υπομονή χρειάζεται, στήριξη στη νέα προσπάθεια και πάρα πολύ δουλειά από τους «ερυθρόλευκους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ