Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Δείτε την κατάσταση στον έβδομο όμιλο του Europa League μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ και τη νίκη της Καραμπάγκ επί της Ναντ.

Πολύ άσχημα εξελίχθηκε η βραδιά για τον Ολυμπιακό στη δεύτερη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και ηττήθηκαν με 0-3 από τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά τα νέα δεν ήταν καλά ούτε από το άλλο ματς.

Στο Αζερμπαϊτζάν η Καραμπάγκ νίκησε με 3-0 τη Ναντ, με αποτέλεσμα να μείνει στην τελευταία θέση ο Ολυμπιακός. Κάτι που σημαίνει πως οι δύο επόμενες αγωνιστικές, στις οποίες οι πρωταθλητές Ελλάδος θα παίξουν με την Καραμπάγκ, αρχικά εντός (6/10) και μία εβδομάδα αργότερα εκτός έδρας (13/10), είναι ιδιαίτερα κρίσιμες καθώς θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: «Oλοκληρώθηκε του Κασάμι στον Ολυμπιακό» (pic)

Θυμίζουμε πως ο πρώτος του ομίλου προκρίνεται στους «16» του Europa League, ο δεύτερος στον ενδιάμεσο γύρο της διοργάνωσης και ο τρίτος στον ενδιάμεσο γύρο του Europa Conference League. Αυτό που θέλει σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός είναι να αποφύγει δηλαδή την τελευταία θέση ώστε να αγωνίζεται στην Ευρώπη και από το νέο έτος.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής στον έβδομο όμιλο:

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3
Καραμπάγκ – Ναντ 3-0

Η βαθμολογία του ομίλου:

Φράιμπουργκ 6β.
Καραμπάγκ 3β.
Ναντ 3β.
Ολυμπιακός 0β.

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής (6/10):

22:00 Ολυμπιακός – Καραμπάγκ
22:00 Φράιμπουργκ – Ναντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ