Επιλογές «λίρα εκατό» και πολύ καλά τρεξίματα

Επιλογές «λίρα εκατό» και πολύ καλά τρεξίματα

Είναι αλήθεια πως ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας πήρε ρίσκο και μάλιστα αρκετά αλλά δικαιώθηκε στο φινάλε με τις επιλογές του.

Ο Ολυμπιακός έμεινε «όρθιος» στο Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Καραμπάγκ (0-0) κι αυτό το αποτέλεσμα αφήνει «ανοιχτή» την ευρωπαϊκή πόρτα στον όμιλο των ερυθρόλευκων.

Η ομάδα του λιμανιού είχε δύσκολη αποστολή κόντρα στους Αζέρους και ο τρόπος με τον οποίο πήρε ο Ολυμπιακός τον πρώτο του βαθμό στον όμιλο, έδειξε πως το πλάνο του Μίτσελ απέδωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Είναι αλήθεια πως ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας πήρε ρίσκο και μάλιστα αρκετά αλλά δικαιώθηκε στο φινάλε με τις επιλογές του.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως τις μεγάλες φάσεις του αγώνα, τις καλές ευκαιρίες, τις είχε ο Ολυμπιακός με κορυφαία φυσικά το δοκάρι του Καμαρά στο πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Ναντ – Φράιμπουργκ 0-4: 4Χ4 και πρωτιά για τους Γερμανούς

Ο Μίτσελ είχε μιλήσει για έλλειψη συγκέντρωσης στο ματς με την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτή την φορά δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα για την ομάδα του κι αυτό επέτρεψε στον Ολυμπιακό να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να σταθεί κάποιος στην καλή συνεργασία που είχαν οι δύο στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Μίτσελ έριξε ξανά στο ματς τον Ντόι και αυτός έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, λίγες μόλις μέρες μετά την ατυχία με το αυτογκόλ στο Ηράκλειο.

Είναι κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει τον χαρακτήρα του νεαρού άσου και ο προπονητής του Ολυμπιακού δικαιώθηκε που του έδωσε και δεύτερη ευκαιρία.

Όπως επίσης βοήθησαν σημαντικά με τις «μάχες» που έδωσαν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τον Κούντε.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον βαθμό και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αν δεν ήταν ξανά άτυχος στη φάση του δοκαριού.

Και λέμε ξανά, γιατί και στο πρώτο ματς με την Καραμπάγκ οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι με τον Μασούρα, σε πανομοιότυπη με την αποψινή φάση.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η καλή εικόνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στα τρεξίματα και στην ένταση των παικτών του.

Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν πολύ καλή εικόνα σ’ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, και πάνω εκεί «έχτισαν» την προσπάθεια για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ήταν λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες ότι έβγαλαν αυτή την εικόνα στο χορτάρι.

Στεκόμαστε σε αυτό το στοιχείο γιατί ο Ολυμπιακός κάλυψε κάθε εκατοστό του γηπέδου «βραχυκυκλώνοντας» τους γηπεδούχους κι αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα στα δύο εναπομείναντα ματς του ομίλου για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο και συνεχίζουν την προσπάθεια.

Όσο για τον Μίτσελ; Ο Ισπανός έχει ήδη στο μυαλό του τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ