Ολυμπιακός: Τα βάζουν μόνοι τους, τα χάνουν μόνοι τους…

Ολυμπιακός: Τα βάζουν μόνοι τους, τα χάνουν μόνοι τους…

Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να… αναστήσει και αυτόν τον ΠΑΟΚ, ενδεικτικό των όσων συμβαίνουν φέτος στην ομάδα. – Η σπουδαία εμφάνιση του Χάμες το μοναδικό αισιόδοξο στοιχείο

Όταν καταφέρνεις να χάνεις ματς με… μιάμιση τελική του αντιπάλου, όταν πλέον γίνεται… συνήθεια το αυτογκόλ και το χαμένο πέναλτι, όταν δεν κατανοείς πως έχεις να παίξεις ένα ντέρμπι – τελικό, τότε αυτά συμβαίνουν. Όλα στραβά και ανάποδα για τον Ολυμπιακό σε μια σεζόν που εξελίσσεται άσχημα και δείχνει δύσκολο να αλλάξει. Με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να χάσει. Γιατί πραγματικά είναι κατόρθωμα να χάσεις από αυτόν τον ΠΑΟΚ, ενδεικτικό των όσων συμβαίνουν φέτος στην ομάδα.

Των πολλών προβλημάτων που είναι αδύνατο να λυθούν σε λίγες εβδομάδες. Και όταν μάλιστα δεν έχεις και το απαιτούμενο πάθος για να «βγάλεις» στο χορτάρι τότε το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο. Με 25 λεπτά καλής μπάλας δεν μπορείς να νικήσεις ένα ντέρμπι, ειδικά σε μια βραδιά που όλα πάνε στραβά. Αυτογκόλ με το… καλημέρα για τον ΠΑΟΚ που ένοιωσε πραγματικά την πίεση για 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και εκεί ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει μόνο ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης: Η μεγαλύτερη… μεταγραφή της ΑΕΚ βρίσκεται στον πάγκο

Η ορμή αυτή χάθηκε στην επανάληψη, με μια τελική ήρθε το 1-2 και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι νέες μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση, έστω.

Με έναν παίκτη σε τοπ εμφάνιση είναι δύσκολο να πάρεις ντέρμπι. Ο Χάμες ήταν πραγματικά απολαυστικός, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ αλλά ήταν μόνος του.

Ο Ολυμπιακός μετά από 8 αγωνιστικές έχει… 50% ποσοστό και αυτό είναι πρωτόγνωρο για τον σύλλογο. Και είναι αλήθεια πως σχεδόν όλα τα δύσκολα ματς που έχει δώσει δεν τα έχει νικήσει. Ισοπαλία με τον τρίτο Βόλο στο Καραϊσκάκη, ισοπαλία στην Τρίπολη, ήττα και στα δύο ντέρμπι, με Άρη εκτός και ΠΑΟΚ εντός. Είναι και άτυχος, είναι όμως και μεγάλο το μερίδιο της δικής του ευθύνης. Το -10 από την κορυφή αυτή την στιγμή είναι το μικρότερο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Το μόνο που δεν πρέπει να βλέπει είναι ο βαθμολογικός πίνακας.

Το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή για τον Ολυμπιακό είναι κάτι πολύ δύσκολο που προφανώς δεν θα σταματήσει να κυνηγά, γιατί απλά είναι ο Ολυμπιακός. Το θέμα είναι να μπορέσει μέσα από την φετινή σεζόν να αφήσει πίσω του τα κακώς κείμενα και να επιστρέψει. Είτε το προλάβει φέτος είτε την επόμενη χρονιά.

Με ηρεμία, πλάνο και κατανόηση της κατάστασης. Μια δύσκολης κατάστασης σε όλα τα επίπεδα, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Με ορθολογικές επιλογές από όλους. Με την εμφάνιση του Χάμες να είναι το μοναδικό αισιόδοξο στοιχείο που προέκυψε από το χθεσινό ματς αλλά να δείχνει και την επόμενη μέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ