Τσίτα τα γκάζια…

Τσίτα τα γκάζια…

Ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη απλά επιβεβαίωσε πως είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης! Είναι απόλαυση να τον βλέπεις!

Δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει ο φετινός Ολυμπιακός. Ελπίζω να είναι ξανά στο Φάιναλ Φορ και να σηκώσει το 4ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του. Και αν γυρίσω τον χρόνο πίσω στο 2013 όταν και πάλι ο Μπαρτζώκας οδηγούσε τον Ολυμπιακό στον… Όλυμπο του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βρω πολλά κοινά.

Το απόλυτο μπάσκετ που έπαιξε τότε ο Ολυμπιακός, ειδικά στο Φάιναλ Φορ που… πέρασε από πάνω την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό και συνέτριψε στον τελικό την Ρεάλ, καλή ώρα.

Διαβάστε επίσης: Η ιεραρχία στο «10», ο Χάμες, η «αλλαγή» Ματιέ, η ιδιαιτερότητα με Μπιέλ, οι Αγκιμπού, Χουάνγκ και ο… Φορτούνης

Τότε αν δεν με γελάει το μνημονικό μου, για το οποίο δεν διακρίνομαι, ο Ολυμπιακός είχε ανεβάσει στροφές από το δεύτερο μισό της σεζόν και προς το τέλος της Ευρωλίγκας. Τώρα ο Ολυμπιακός πηγαίνει «τρένο», με τα φρένα «σπασμένα», με τα γκάζια… τσίτα!

Μόνο τυχαίο βεβαίως δεν είναι καθώς η περσινή εξαιρετική σεζόν ήταν το… Volume 1 του Ολυμπιακού του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο φετινός είναι η εξέλιξη μιας ήδη πολύ καλής ομάδας για αυτό και με το… καλημέρα τα «σπάει»! Μόνο τυχαία δεν είναι τα διπλά σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη, το 3Χ3 που «τρέχει» ήδη ο Ολυμπιακός που μπήκε στη σεζόν με την πρώτη κούπα νικώντας πανεύκολα τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός που δείχνει πραγματικά τέλειος σε όλα! Τι θα συμβεί αύριο, σε 10 μέρες, σε 4 μήνες, κανείς δεν το γνωρίζει. Αυτό που νομίζω πως άπαντες βλέπουν είναι μια ομάδα που απολαμβάνει το μπάσκετ που παίζει, που έχει ρόλους, έχει στόχο, έχει πλάνο, έχει καρδιά, έχει πάθος, έχει «ζευγάρια» που τα «σπάνε», έχει όλα όσα χρειάζεται για να βρεθεί στην κορυφή.

Μια ομάδα απόλαυση να την βλέπεις! Πόσο εύκολο είναι να συνεχίσει… τσίτα τα γκάζια; Καθόλου προφανώς, όμως ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από αυτά τα παιδιά, τον προπονητή και όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού που προχωράει σταθερά προς τα εκεί που αξίζει να βρίσκεται.
Επόμενη στάση… Μπασκόνια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ